Barbell 160 mı 183 mü almalıyım?

Arkadaşlar sorum şu evde çalışıyorum 120 cm krom bar var.
Daha uzun bi tane daha almak istiyorm ağırlık arttırıyorm yeni plaka alıcam.
160 mı 168 mi 183 mü almalıyım ?
Bir de bar uzadıkça plakaların takıldığı yerde uzuyor mu ?
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Arkadaşlar sorum şu evde çalışıyorum 120 cm krom bar var.
Daha uzun bi tane daha almak istiyorm ağırlık arttırıyorm yeni plaka alıcam.
160 mı 168 mi 183 mü almalıyım ?
Bir de bar uzadıkça plakaların takıldığı yerde uzuyor mu ?
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
benim bildiğim uzamıyor

183 al derim.Barbell row deadlift vs gibi hareketlerde ideal diğerinde engel olabilir kol açın.Ağırlık yerleri var la yok arasında bi fark vardır varsada.

Ben de 183 almanı tavsiye ederim. Plakaların takıldığı yer belki biraz uzayabilir dikkat etmedim hiç. Bir de bu ikisinin kalınlıkları da fark edebiliyor. Ellerim small falan olduğu için ince barlarda çalışmayı seviyorum tam anlamıyla kavradığım için. Bazı barlar kalın , boy ile kalınlık da fark eder mi ne kadar eder ona da dikkat edebilirsin.

Ben de 183 almanı tavsiye ederim. Plakaların takıldığı yer belki biraz uzayabilir dikkat etmedim hiç. Bir de bu ikisinin kalınlıkları da fark edebiliyor. Ellerim small falan olduğu için ince barlarda çalışmayı seviyorum tam anlamıyla kavradığım için. Bazı barlar kalın , boy ile kalınlık da fark eder mi ne kadar eder ona da dikkat edebilirsin.
teşekkür ederim verdiğin bilgi ve tavsiye için 183 alıcam büyük ihtimal :) benim ellerde büyüktür kalın olursa iyi olur :)[DOUBLEPOST=1434210947][/DOUBLEPOST]
183 al derim.Barbell row deadlift vs gibi hareketlerde ideal diğerinde engel olabilir kol açın.Ağırlık yerleri var la yok arasında bi fark vardır varsada.
thanxx :)

boyum 171 ve evde 160 bar var. geniş tutuş benchpresde biraz zor oluyor az daha açabilsem kolları iyi olacak. yer sorunu ve maddi sorun yoksa 183 al.
eyw boyum 183 bench presste kısa gelir bencede 183 almak daha mantıklı[DOUBLEPOST=1434475234][/DOUBLEPOST]
eve bişey alma git salona hayatının hatasını yaparsın
yok be neden hata olsun 1 yıldır yapıyorum evde

Back
Yukarı