Forumu uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır evde çoğunlukla dumbell bile kullanmadan vücut ağırlığıyla yapılan egzersizlerle sadece fit kalmaya çalışan biriyim. Günlük 25-30 dk süren antremanımın merkezinde barfiks yer alıyor. Ekmek ve kalitesiz şekerler hayatımda son 1 yıldır neredeyse hiç yok, beslenme düzenim protein ve kaliteli karbonhidrat üzerine kurmaya çalışıyorum. Uykumda son zamanlarda düzene girdi nihayet.
Bu gün son başladığım programın 10. gününden bir fotoğrafla merhaba demiş olayım. 20 günde bir konuya fotoğraf atacağım. Son hedefim aynı bel çevresini koruyup 68-69 kg ya çıkmak. Bu arada trapezlere gereken önemi vermediğimi farkettiğim için V push up ı antreman programıma yeni dahil ettim, 20-25 gün içinde etkisini göstermeye başlayacağını tahmin ediyorum. Herkese yüksek verimli sporlar dilerim
boy:170
kilo:65
bel:71
boyun:38

Bu gün son başladığım programın 10. gününden bir fotoğrafla merhaba demiş olayım. 20 günde bir konuya fotoğraf atacağım. Son hedefim aynı bel çevresini koruyup 68-69 kg ya çıkmak. Bu arada trapezlere gereken önemi vermediğimi farkettiğim için V push up ı antreman programıma yeni dahil ettim, 20-25 gün içinde etkisini göstermeye başlayacağını tahmin ediyorum. Herkese yüksek verimli sporlar dilerim

boy:170
kilo:65
bel:71
boyun:38