barfiks bu kadar kolaymı

Bizim salonda bunun aleti var istediğiniz ağırlığı takıyorsunuz o sizi kaldırmaya yardımcı oluyor ama böyle lastiği sanayi lerden falan bulabilirsin sağlamını, hiç olmadı çok katlı don lastiği :) :)

Bizim salonda bunun aleti var istediğiniz ağırlığı takıyorsunuz o sizi kaldırmaya yardımcı oluyor ama böyle lastiği sanayi lerden falan bulabilirsin sağlamını, hiç olmadı çok katlı don lastiği :) :)

:)) don lastiğine güvenmiyorum suratımda patlamasından korkuyorum :)))))

bu aletin fotosu varmı bende bizim spor salonu için projesini çiziyim imal ettiriyim :)

Video sanki o ürünü tanıtır reklamını yapar gibi olmuş. :) Ama takma sen bu kadını evde ki barfiks demiriyle zorlansanda daha fazla verim alırısın

24042008121256.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:08 ----------

Barfikis :p + dips :)

haklısınızda şöyle bir durum var ben hiç barfiks çekemiyorum. Maymun gibi demirde asıılı kalabiliyorum sadece... En azından bunun gibi bir alet olsa barfiks çekebilirdim diye düşündüm

:)) don lastiğine güvenmiyorum suratımda patlamasından korkuyorum :)))))

bu aletin fotosu varmı bende bizim spor salonu için projesini çiziyim imal ettiriyim :)

Barfiks veya chin up yaparken yeni başlayan tüm yeni üyelere lastikle başlamalarını tavsiye ediyoruz bu sayede hem istenmeyen sakatlıklar minimuma iniyor ayrıca vucut harekete daha çabuk adapte olup ilerleme daha hızlı meydana geliyor.

Bu lastiklerin kopma veya kasti olarak metrelerce çekilmediği taktirde koparamazsınız bu ürünlerin üretiliş amacı zaten çok dayanıklı olmalarından kaynaklanıyor.

Barfiks veya chin up yaparken yeni başlayan tüm yeni üyelere lastikle başlamalarını tavsiye ediyoruz bu sayede hem istenmeyen sakatlıklar minimuma iniyor ayrıca vucut harekete daha çabuk adapte olup ilerleme daha hızlı meydana geliyor.

Bu lastiklerin kopma veya kasti olarak metrelerce çekilmediği taktirde koparamazsınız bu ürünlerin üretiliş amacı zaten çok dayanıklı olmalarından kaynaklanıyor.

peki nereden bulabilirim bu lastikleri

Back
Yukarı