Barfiks duvara zarar verir mi?

Arkadaslar ogrenciyim ailemle ayni evde kaliyorum ben eve barfiks bari almak istedigimi soyledim. bizim evdeki kapilara guvenmedigim icin duvara monteleyecegimi sikistiracagimi soyledim fakat duvarlar beton olmadigi icin coker diyorlar barfikste antrenmanlarda cok ise yarayan bir alet ne yapmaliyim sizce aylardir dil dokuyorum ikna etmeye calisiyorum duvara bir sikintisi olur mu ???

çok ağır değilseniz sıkıntı çıkmaz, ama duvar alçılı ise anası ağlar.

a25eab309b9e94110e00c26becee8aa3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

benim de aklımda ama 90 kg olduğum için göze alamadım:)
Bende duvara 95 kilo iken dübel ve vida ile takmıştım, özellikle cheat yaparak çektiğimde, aşağı momentumla birlikte zaman içerisinde duvarı 4-5 mm yardı. En güzeli yerden yukarı giden power towerlar ya da denk getirip kolona getirmek ya gelmezse yapacak birşey yok. Duvar çok kaliteliyse yine sıkıntı olmaz, ama ben denk gelmedim.

Ben 72 kiloyum kapinin ust tarafina asiyordum.hemen hemen 2 sene devam ettm sadece barfiks aleti kirildi

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

kapıya asılanlarada dikkat :D hani montelemeden çıkarılıp takılanlara :D 3-4 yıldır evde nadiren kullanıyom ama yinede kapının astığım yerleri ezildi :D resmen boyaları dökülüp tahta belli olmaya başladı :D Siz siz olun kapı duvar neyse artık sağlam değilse yapmayın :D

Bizim evin duvarlari tugla ve duvar saten. Olur mu bizimkine? Iz yapmasin diyede ucuna ince biz bez falan koysak?
Hocam sabitlemeden takıp kullanırken araya jelatin vs koyunca bu seferde taşımadı beni düşmüştüm. En iyisi vidayla duvara takıp öyle araya jelatin falan koymak

Back
Yukarı