Barfiks ve inverted row aynı programda olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tr1baL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tr1baL

Üye
şu aralar evde spor yapıyorum sırt kası için imkanlarım sınırlı belimdede sorun olduğu için deadlift,barbell row vs yapamıyorum. sizce barfiks ve inverted row aynı programda yer alabilir mi?biliyorsunuz biri dikey çekiş biri yatay

sırt için şu hareketleri yapıyorum sırasıyla (barfiks (2 set geniş 2 set dar tutuş) , inverted row , dumbell row, incline dumbell row (tutuşu farklı orta sırt ve trapezler için)

şu aralar evde spor yapıyorum sırt kası için imkanlarım sınırlı belimdede sorun olduğu için deadlift,barbell row vs yapamıyorum. sizce barfiks ve inverted row aynı programda yer alabilir mi?biliyorsunuz biri dikey çekiş biri yatay

sırt için şu hareketleri yapıyorum sırasıyla (barfiks (2 set geniş 2 set dar tutuş) , inverted row , dumbell row, incline dumbell row (tutuşu farklı orta sırt ve trapezler için)
Merhaba. Barfiks ve inverted row kendi ağırlığınız ile yapabileceğiniz iki harika egzersiz. Her sırt programında bence zaten mutlaka olmalı. Hatta trx ile bu tip hareketleri dahada zenginleştirebilirsiniz.
Yalnız bel ile ilgili sorun yaşıyorsanız dumbell row hareketine de çok dikkatli başlamalı ve tamamlamalısınız... Mümkünse yardım alın. Kolaylıklar dilerim.

sağolun hocam yorumunuz için barfiks ve inverted benzer hareketler olduğu için overtrain gibi birşey olur sanmıştım ozaman sıkıntı yok peşpeşe yapabilirim

Back
Yukarı