Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım vücut geliştirme sanatına bende yeni başlamış bulunmaktayım yaşım 16 Boyum 1.85 kilom 61 yani kısacası zayıfım bundan bir ay önce bir eczacı yakınımız bana Gainer önerdi Gainfast ona 1 hafta düzenli olarak devam ettim gözle görülür değişimler başlamıştı vücudumda taki tatile gidene kadar 1 haftalık tatil döneminde düzensiz beslenme düzensiz uykular vb. baya etkiledi beni en başa döndüm tekrar başlamak için karar verdim ve aynı zamandada bi body salonuna kayıt oldum okullar açılana kadar kilo bakımından bir şekile girmem gerekiyor basketbol kariyerim açısından bana bu konuda yardımcı olur pro. yorumlarınızı eksik etmesseniz sevinirim
Aklıma gelmişken bir kaç sorum daha olucak antreman sırasında su dışında enerji haz istek ve halsizliği giderecek bir içecek varmıdır yani ve içebilirmyiz
3 hafta oldu başlayalı ve kendi vücudumu hissettim resmen ama dediğim gibi bu zayıflık belası başımı bırakmıyor.Bu son sorum
antremanda kol çalışırken pazularım ve omuzdan dirseğe kadar olan bölümün şiştiğini yada bir süreliğine kas gibi gözüktüğünü görüyorum ama antremandan sonra eve gelince adeta eski haline dönüyor...
Aklıma gelmişken bir kaç sorum daha olucak antreman sırasında su dışında enerji haz istek ve halsizliği giderecek bir içecek varmıdır yani ve içebilirmyiz
3 hafta oldu başlayalı ve kendi vücudumu hissettim resmen ama dediğim gibi bu zayıflık belası başımı bırakmıyor.Bu son sorum