Basketbol zıplama antremanı

Merhabalar ben 18 yaşında 196 boy 82 kg bir profesyonel basketbolcuyum 3x3 turnuvalarına katılıyoruz sürekli takımımla pota altı oyuncusuyum adım alarak rahat smaç basabiliyorum fakat çift ayak pota altında zıpladığımda deyim yerindeyse potadan blok yiyorum.Zıplama mı geliştirmem için air alert harici bir zıplama programı önerebilirmisiniz ve bu hareketleri kaç set kac tekrar haftada kaç gun yazacağımı söylerseniz çok sevinirim.

eger imkanın varsa spor salonlarında olan jimnastik tahtalarında çalışabilirsın her hafta seviyeyı 1 kat daha fazla artırırsın

stepde yogada kullanilan platformlari al ustuste koy. 5-6 tane artik ne kadar hopluyosan. 2ser tane istasyon yap kendine yani 6*2 onun onunde bir tane atiyorum 4*2. ondekinin tepesine zipla, sonra asagi zipla, daha kucuk olanin ustune zipla ve basa geri don. 10*3 yap. 2-3 gun sonra yaparken daha cok platform koy verticalini artiracaktir.

Merdiven koşucaksın kardeşim o kaslar yanana kadar ya da eğimli bir arazi tırmanma koşusu ayrıca aır alerttaki şu kasa üzerine zıplama olayı sürekli tekrar et baya faydalı o hareket

Back
Yukarı