• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Batuhan Yılmaz bulk definasyon günlüğü

Selamlar
karar verdimki bulk ve definasyonda yaşadığım değişimi hem bir yere kaydedip farketmek hemde sizinle paylaşmak istedim yaşım 16 sayılır şubatta 16 olucam
boy:182
kilo:80

yazdan kalan parçalı resimleride ekledim onlarda kalsın orda :d
şuan 2 aydır bulktayım supplement olarak kreatin kullanıyorum iyi su tuttu diyebilirim karın kasları gözükmüyor nerdeyse (zaten karın kası genetiğim iyi değil :d)
ölçülerimi almadım bulkın sonunda ölçü alıp buraya yazarım ve definasyon sonunda/// road to 85 kg.. 85kg olunca bırakmayı düşünüyorum tabi kendimi 85kg diye şartlandırmadım ne zaman definasyon alarmı gelir ozaman girerim. Arada bir güncelleme ve beslenme düzenim hakkımda bilgilendirme yapacağım.
vücut yapımın iyi olduğu yerler:Omuz ve sırt
vücut yapımda sırıtan kötü yerler:karın ve göğüs
bacak ve kol sırıtmıyor definasyonda ne halde oldukları belli olacak onlarında.
herkese mutlu forumlar

not:ciddi bir sivilcelenme sorunum vardı ama 2 haftadır sivilce ilacı kullanıyorum etkisini gördüm uzun vadeli kullanmaya devam edicem umarım geçicektir

Eklentiler

• Yaz 71kg.jpg
    Yaz 71kg.jpg
    237 KB · Görüntüleme: 1.790
  • yaz 72kg.jpg
    yaz 72kg.jpg
    259,5 KB · Görüntüleme: 1.818
  • 77kg.jpg
    77kg.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 1.814
  • bulk 77kg.jpg
    bulk 77kg.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 1.725
  • 80kg form.jpg
    80kg form.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 1.806
  • 80kg son form.jpg
    80kg son form.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 1.903
Proteinin 30-40 ar gr lık şekilde 4,5,6 öğünde alınması tavsiye ediliyor. Kimileri de gün içerisinde ne zaman aldığın önemli değil diyor. Ben 3-4 porsiyonda almaya çalışıyorum. Kaynak olarak ta süt ve lor, kıyma, tavuk, mantar, yumurta, balık, leblebi ve baklagiller den çeşitlendirerek alıyorum amino asit çeşitliliği sağlamak için

Proteinin 30-40 ar gr lık şekilde 4,5,6 öğünde alınması tavsiye ediliyor. Kimileri de gün içerisinde ne zaman aldığın önemli değil diyor. Ben 3-4 porsiyonda almaya çalışıyorum. Kaynak olarak ta süt ve lor, kıyma, tavuk, mantar, yumurta, balık, leblebi ve baklagiller den çeşitlendirerek alıyorum amino asit çeşitliliği sağlamak için
Sıkıntı burda başlıyor iste :D amino asit cesitliliginde ve alim miktarinda bir sıkıntı yok ama misal 400 gram tavugu bir ogunde yiyorum en iyisi 200 200 bolmek daha iyi olacak

Sağlam mide varmış sende :) a önce 250 haşlama göğüs çiğne çiğne ağzımda büyüdü :)) bastırsın diye brokoli, salata turşu su ne varsa kaktırdım :) blender a Arıcak bundan sonra :)

Am
Sağlam mide varmış sende :) a önce 250 haşlama göğüs çiğne çiğne ağzımda büyüdü :)) bastırsın diye brokoli, salata turşu su ne varsa kaktırdım :) blender a Arıcak bundan sonra :)
Aman boşver haşlama ben 0 yağda pisiriyorum çokta güzel oluyor üstüne biraz tuz kekik pul biber yeterli yoksa haşlama çok zor yemesi

Kreatin i nasıl kullanıyon bro ne kadar su tüketiyosjn kreatin kullanmaya başladığından beri
Dostum belli bir saat belirledim kendime her aksam saat 10da kullaniyorum 2 haftadir boyle baya etkisini gördüm 4 hafta kullanip 1 hafta kesicem su tuketimimde ise herhangi bir fark yok kreatinden once gunde 3 4 lt su iciyordum gene ayni iciyorum

Update //
84 kg oldum kreatini 1 haftaligina kestim
Eski fotograflara nazaran gogsumde gelisme var 4 gunde bir ayni kasi calistirma tikir tikir isliyor
Definasyon icin 1.5 ay diyebilirim
Devammmmm

Update//
Bugun itibariyle 85.5 kilo oldum ve kilo almam ciddi sekilde zorlasti boyle devam edersem 90 biraz hayal gibi
Ustune ustluk sirt ustu dustugum icin sirt agrisi olustu ve squat deadlift yapamiyorum ama protlem degil 1 haftaya eski formumu yakalarim devamm

Update//
Bugun itibariyle 85.5 kilo oldum ve kilo almam ciddi sekilde zorlasti boyle devam edersem 90 biraz hayal gibi
Ustune ustluk sirt ustu dustugum icin sirt agrisi olustu ve squat deadlift yapamiyorum ama protlem degil 1 haftaya eski formumu yakalarim devamm
Hacim aldırıcı bir ürün kullanman yardımcı olabilir bir düşünmeni tavsiye ederim

full

Bulk'un son günü
87.5 kilo oldum ölçülerim;
Sicak sekilde kol 36-->42cm
Sicak sekilde omuz 130cm
Bel 73--->80cm
Bacak 61 cm oldu
En iyi gelisen yerimin bacak ve triceps oldugunu düşünüyorum
Bu 8 aylik kilo alma sureci eksiklerimi gormem sağladı ve bana ciddi bir tecrübe katti
Ileriki zamanda definasyon planlarimi yazacagim ve antrenman programimi yeniden sekillendiricem simdilik benden bu kadar

Şuan definasyonun 3.günü;
Her sabah kardiyo
Karbonhidrat 80-100gr geçmiyor
Protein 160gr geçmiyor
Yaşadığım hafif ön omuz sakatlığı 1 hafta ara vermeme neden oldu ve bugün yaşadığım ağır ateşlenme halsizlestirdi beni baya
Sabah 6 tam yumurta yiyorum
Öğlen 400 gr tavuk sebzeler
Biraz kuruyemis aralarda
Akşam antrenmanim varsa 100 gr makarna yoksa 50gr makarna
Gece ise yoğurt la günü sonlandiriyorum
Bu düşük karbo 1 ay kadar devam edicek daha sonra kendimede bağlı olarak 4 günde bir yüksek karb alicam
Antrenman programim;
Göğüs omuz
Sirt kol
Bacak
Off
Herşeye rağmen devam ve
1 ay boyunca cheat yok!!
Başarılar

Back
Yukarı