Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azzaro ve ungaro yazin tercihimdir.kisin moschino ve chanel platinium egoiste.hem yaz hem kis fasonnable

davidoff cool water kullanıyorum yazları katlamalı olarak yoksa koku çok hafif yakın temas olmadıktan sonra farkedilmesi zor ..kışları da vakko kullanıyorum(ama diğerininin de losyonunu yanına ilave ediyorum ii bi karışım oluyo:)))

channel allure home sport...
gerçekten test etmenizde fayda var.....

parfüme verecek mali imkan olmadığı durumlarda slazenger'in mavisini kullanıyorum ki bu da fiyatına göre iyi sayılabilir.

212 hoş kokar ama pek kalıcı olduğu söylenemez
Lacoste (kırmızı)en iyisi
bütçeme göre pahallı parfümler fakat az öz kullananmasını sevenlerdenim...

hugo boss,lacos we black magic tercihim oluyor birazda şu aw r bence bütün parfümler kişinin teninde falrklı kokuyor yani bende koktuğu gibi a yada b şahısnda kokmuyor onlar bana gidiyor die düşünüyorum

......Denhım...... "denım değil"

Bu parfümden bulabilecek olan varmı?
(Made İn Hollanda)

Sizi Mutlu Etsin Yeter!

Gün İçinde : **ua Di Gio ( Armani)
Antremanda: Brüt EDP
Akşamları : Roberto Cavalli

cok fazla parfüm kullandim ama dönüp dolasip Hugo Boss bottled ve J.P Gaultier Classic'e geliyorum geri.

Bir de biraz Bvlgari Black eau de toilette, etrafi lastik cemberli oldukca yassi bir sisede..

Ancak J.P. Gaultier Classic always number one abi

Versace Blue Jeans kullanıyorum..Bundan önce Esprit,Benneton Cold ve Burrberys Summer kullandım yakın zamanda hepside çok hoş...ama en güzeli bana göre asla açmadığım sakladığım Calvin Klein Electric'tir kıyamıyorum kullanmaya açmaya bile :) Pepe Jeans'in Blue Essence 'te çok güzeldir hafiftir ve kalıcıdır tavsiye ederim..

Back
Yukarı