Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bftr üyeleri sizden isteğim olacak 1 senedir görmdeğim ama deliler gibi aşık olduğum kızla buluşcam bana bi koku söyleyin lütfen önceki önerileri telefona kaydettim ayrıca tekrar teşekkür ederim önerileriz için

arkadaşalr buyrun
http://www.fragrancex.com
bu sitede parfümleri normalden ucuza bulabilirsiniz.
testerlarıda var.. normalleride var... hepsi orjinal
+ kargo parası bedava
bedava yapmak için Coupon Code fln yazıyo sepetinze baktığınızda
oraya
FREE yazacaksınız. ve kargo parası bedava olcak. :)

Armani gio ve he klasik ama güzel kokulardır, davidoff adventure baharatlı kokular seven için tavsiye edilir, ama benim gibi hafif ama etkili kokular sevenler için tek geçtiğim parfüm TOUS MAN dir.Başka parfüm almadan bir kokusunu deneyin derim

Givenchy Pi süperdir...

Ralph Lauren Polo Double Black kullanıyorum ben..Müthiş bir koku tavsiye ederim..

yaz ve kış kokuları farklıdır aslında..kışın daha baharatlı ağır kokular uygun olabiliyor..yazın daha hafif ve ferah kokular tercih edilmeli kanımca..

yaz-kış kokuları diye belirtebiliriz derim parfüm isimlerini..

kış kokusu olarak bi aralar hugo boss kullanıyordum ama kokusu çok ağır ve bayıcı olduğundan vazgeçtim. Artık yaz kış iki kokum var ilki fahrenheit diğeri isse emperio armani.. ikisi de hem hafif hemde hoş kokulardır tavsiye ederim..

Axe Çikolatalı.Herkese tavsiye ederim.Herkes cok beğeniyor.:)

Son düzenleme:
Calvin Klein ck one sipariş ettim bugün 200 ml lik deneyen varmı hiç umarım iyidir netten tavsiye üzerine aldım inş pişman olmam..!!

Son düzenleme:
benim idolüm avon-im perfect yada essence cok harikalar. :)

yazın Rochas kullanıyorum ama az sıkıyorum çok hoş bir koku. Kışında daha çok Armani Code kullanıyorum. Ama yazın zaman zaman Bulgari Aqua kullandığımda olur oda çok hoş bir koku tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ck one bugün elime geçti gerçekten ferah bir kokusu var parfümlere karşı olan annem bile beğendi walla (: ama bir sorum olacak şişenin bi fısfıs olarak kullanabilen aparatı var birde dökerek kullanmak için kapağı var ama fısfıs ı takınca üstünü kapatıcak kapak olmuyor o fısfısın küçük delik kısmı açık kalıyor öyle kaldığında erken bozulma yada kokusunda bi azalış fln olur mu ?

Ck one bugün elime geçti gerçekten ferah bir kokusu var parfümlere karşı olan annem bile beğendi walla (: ama bir sorum olacak şişenin bi fısfıs olarak kullanabilen aparatı var birde dökerek kullanmak için kapağı var ama fısfıs ı takınca üstünü kapatıcak kapak olmuyor o fısfısın küçük delik kısmı açık kalıyor öyle kaldığında erken bozulma yada kokusunda bi azalış fln olur mu ?

hiçbir sorun olmaz merak etme...ben 2 senedir kullanıorm bir şişeyi hiç bir sıkıntı olmadı... tabii saklama koşullarına özen göstermen gerekiyor...

hiçbir sorun olmaz merak etme...ben 2 senedir kullanıorm bir şişeyi hiç bir sıkıntı olmadı... tabii saklama koşullarına özen göstermen gerekiyor...

teşekkürler bu cevabı uzun zmandır bekliyordum :) Şişeyi çekmecede saklıyorum güneş fln almıyor ve kapalı

Back
Yukarı