Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?
Bende bu aralar Calvin Klein Electric ve St.Dupont NOIR kullanıyorum özel günlerde diğer zamanlarda Joop Summer kullanıyorum tavsiye ederim hepsi güzel
ya arkadaşlar herkesi için hoş olan bir parfüm var tamam anladıkta sizden ricam bana önerebileceğiniz hem etkili seksi kokan ama hafif bir parfüm ismi söylemenizi istiyorum.
hugo boss motion in turuncusu harika portakal limon tropik aromali bu pahali biraz onun yerine avon fullspeed bunlar yaz kokusu kis aylarinda axe dark temptation tek gecerim
Forumda kullanan var mı bilmiyorum arkadaşlar ama ben erkek kokusunda gwenchy pi ' nin üstüne parfüm tanımam; o nasıl bi kokudur öyle, vallahi bitiyorum, utanmasam alıp kadın başıma sıkıcam ben de
Davidoff cool water aldım kalıcı değil (aklında soru işareti kalan varsa orjinal) bayan bir arkadaşım sculpture adında bir parfüm hediye etti çok güzel yaza göre hafif ağır ama en azından kalıcı
"burberry brit" kullanıyorum,bir de Zara'dan "vetiver" . Aslında parfüme para harcamak bana mantıklı gelseydi, 3-4 parfüm daha almak isterdim Ama kendimi dizginliyorum.Her parfümüm bittiğinde, sonrakini farklı bir marka alıyorum.Böylelikle istediğim her parfümü kullanıyorum.