Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaz için blvgari marine demek istiyorum bu havalarda 2 fıs gerçekten iyi kokuyor .
birde hugo boss pure gerçekten enfes bi kokudur.

ben kıyafetlere sıkıyorum yeterli geliyor tişörtlerin yaka kısmında minium 2 gün kalıyor.

imkansız,bu kadar hafif bi kokunun 2 gün kalması imkansız,ha koklayınca çok az kalmış şekilde kolabilir ama oldukça zayıf bi parfümdür kalıcılık ve farkedilirlik düşüktür

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:13 ----------

yaz sezonunda kullanılacak esmer tene giden neler var tavsiye edilebilecek lacoste redi çok severim ama herkes kullanmaya başladı fahrenheitte ona keza biraz değişiklikte istiyorum hafiften sert bir yaz kokusu arıyorum tavsiyeler :)

Hmm güzel bi soru,esmer tene yaz günü hafifte sert olacak dersen seni Terre D'Hermes'den başkası kesmez,bide yanına gene çok kaliteli 4 mevsimlik kalıcı farkedilir bi koku istiyorum dersen oda tabiki Gucci Pour Homme II dir...

Arada denediğim parfümler oluyor tabii ki ama yaklaşıl 15 yıldır falan devamlı kullandığım tek parfüm Ralph Lauren - Polo Sport..

module_all_s33POLO%20SPORT%20125%20a541558.jpg

kendi parfümümü yapıyorum veya hazır aldığımın içine birkaç ekleme yapıyorum ;) genelde içeriğine dikkat ederim, afrodizyak içermeli ;)
mesela tarçın,amber,sandal,çilek,kimyon,sedir,yasemin,menekşe,karanfil,biberiye içermesi lazım. bir de eğer bulabilirsem feromon ;)

"Calvin Klein One Shock" yeni çıktı harika bi koku bugün aldım :) 100ml fiyatı tekin acarda 146tl
tb_Calvin-klein-one-shock-him.jpg

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
CK SHOCK MEN güçlü ve oryantal bir kokudur. Üst notalarında parlak klementine, mor lavanta, red bull akoru, salatalık yer almaktadır. Orta notalarını osmanthus, karabiber, kakule, siyah fesleğen alt notalarını ise tütün, amberin, cashmeran muskı, paçuli oluşturmaktadır.
ÜRÜN AVANTAJLARI
CK SHOCK MEN Tam bir şok! Calvin Klein'in yeni erkek parfümü, saf bir tazelikle başlıyor, kalbinde baharatlı bitişinde ise erkeksi tütün miski bulunuyor.
KULLANIM ŞEKLİ
Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

Son düzenleme:
Bulqvi-Aqua tek geçerim,bu arada daha uygun olark axe-darktempotians nın hatunlar üzerinde de fena bi etkisi oluyo deneyn :)

Back
Yukarı