Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
s.a
şuan kış ayındayız ve bende hoşuma giden hafif bir pien parfüm var.kış ayında hafif parfüm kullanmamın zararı olurmu

arkadaşlar ck one gerçekten çok güzel hafif bir koku. 6 ay boyunca kullandım kalıcı ama iz bırakıcı değil :) insanlar kolay kolay parfümün ne diye sormuyorlar. kenzo l'eaupar çok güzel bir koku öneririm. çok güzel bir kokusu var ama portakal çiçeği ve japon limonu öne çıkıyor. açık alacaksanız pek önermem çünkü hacı şakir limonlu sabundan farklı kokmazsınız :) . daha çok bahar mevsimleri için diyebilirim. kalıcılık açısından one million ve black code iyi ama çok fazla var etrafta. o yüzden joop homme yi öneririm. biraz ağır gibi ama güzel sonuçta. öneriler üzerine şu an roschas almayı düşünüyorum nasıldır bilen kullanan var mı arkadaşlar ?

arkadaşlar ck one gerçekten çok güzel hafif bir koku. 6 ay boyunca kullandım kalıcı ama iz bırakıcı değil :) insanlar kolay kolay parfümün ne diye sormuyorlar. kenzo l'eaupar çok güzel bir koku öneririm. çok güzel bir kokusu var ama portakal çiçeği ve japon limonu öne çıkıyor. açık alacaksanız pek önermem çünkü hacı şakir limonlu sabundan farklı kokmazsınız :) . daha çok bahar mevsimleri için diyebilirim. kalıcılık açısından one million ve black code iyi ama çok fazla var etrafta. o yüzden joop homme yi öneririm. biraz ağır gibi ama güzel sonuçta. öneriler üzerine şu an roschas almayı düşünüyorum nasıldır bilen kullanan var mı arkadaşlar ?

rochas ağır ama kalıcıdır .ama sanki modası geçti onun ya. her 5 erkekten 3 ü onu kullanıyo pişti olma ihtimalin yuksek :) kenzo homme de güzeldir

yaklaşk 3 seneden beri armani code black kullanıyorum
ve övgü aldıgım güzel bir koku..

ıssaye miyake veya brüt tarzı kokular arıyorum.
önerileriniz nelerdir arkadaşlar ?

Vakko 3 senedir, genelde begenirler bu kokuyu.

Onceleri dayimdan falan otlanirdim, calismaya baslayinca kendim aliyorum artik :)

Back
Yukarı