Aşmışsın sen be abiDEXTER JACKSON dedi:Ben Joop'la bir fransiz parfümünü karistiriyom. Ismini söylemiyim benden kopya cekerlerBöylece kendi parfümümü kendim yapiyorum. Inanilmaz muhtesem oluyor kendim bazen kendime asik oluyorum :lol: Yaz aylari biraz rahatlatici ve cok tatli olmayan parfümleri aliyorum iste duruma göre degisiyor.
kür yapmaya benzemez bu işler Dexter, birden fazla şeyi karıştırınca berbat olur :badgrin: :badgrin:DEXTER JACKSON dedi:Ben Joop'la bir fransiz parfümünü karistiriyom. Ismini söylemiyim benden kopya cekerlerBöylece kendi parfümümü kendim yapiyorum. Inanilmaz muhtesem oluyor kendim bazen kendime asik oluyorum :lol: Yaz aylari biraz rahatlatici ve cok tatli olmayan parfümleri aliyorum iste duruma göre degisiyor.
Blitz dedi:kür yapmaya benzemez bu işler Dexter, birden fazla şeyi karıştırınca berbat olur :badgrin: :badgrin:DEXTER JACKSON dedi:Ben Joop'la bir fransiz parfümünü karistiriyom. Ismini söylemiyim benden kopya cekerlerBöylece kendi parfümümü kendim yapiyorum. Inanilmaz muhtesem oluyor kendim bazen kendime asik oluyorum :lol: Yaz aylari biraz rahatlatici ve cok tatli olmayan parfümleri aliyorum iste duruma göre degisiyor.