Bay Parfümleri - Peki Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
coll water davidoff

kız arkadas hediyesi sıkıyosa başka kullan

simdiye kadar bi cok kiza sordum en begendikleri arasinda hugo boss,celvin clein ve armani var...tabi bende benim hanim ne alirsa onu kullaniyor gibi yapiyorum ama arabada zulada genelde hugo boss um olur :):):)

ben bir aralar JOOP! JOOP! kullandım. acaip tatlı gelmişti bana kokusu. alerji yaptığı için uzun bir süredir kullanmıyorum parfüm.

yeniden kullansam yine bu parfümü kullanırdım :)

Ben Joop'la bir fransiz parfümünü karistiriyom. Ismini söylemiyim benden kopya cekerler :D Böylece kendi parfümümü kendim yapiyorum. Inanilmaz muhtesem oluyor kendim bazen kendime asik oluyorum :lol: Yaz aylari biraz rahatlatici ve cok tatli olmayan parfümleri aliyorum iste duruma göre degisiyor.

DEXTER JACKSON dedi:
Ben Joop'la bir fransiz parfümünü karistiriyom. Ismini söylemiyim benden kopya cekerler :D Böylece kendi parfümümü kendim yapiyorum. Inanilmaz muhtesem oluyor kendim bazen kendime asik oluyorum :lol: Yaz aylari biraz rahatlatici ve cok tatli olmayan parfümleri aliyorum iste duruma göre degisiyor.
Aşmışsın sen be abi :)

DEXTER JACKSON dedi:
kür yapmaya benzemez bu işler Dexter, birden fazla şeyi karıştırınca berbat olur :badgrin: :badgrin:

Blitz dedi:
DEXTER JACKSON dedi:
kür yapmaya benzemez bu işler Dexter, birden fazla şeyi karıştırınca berbat olur :badgrin: :badgrin:

Çocukken yapardım ben bunu :D
Kadınları deli eden bir parfüm üretmek gibi bir hayalim yoktu ama :D
Koku isimli romanda vardır,
Romanın kahramanı, kadınları öldürerek onların "kokularını" alır ve onları esans haline getirerek şişeler.
12 tane esansı birleştirdiğinde ise, hayatın anlamı olan kokuya ulaşır.
İşte o zaman, var olan en güçlü ve karşı konulmaz insan olur.
Ancak sonra tüm bunlardan sıkılır, ve elde ettiği tüm esansı üstüne döker, ve bu kokunun güzelliğinden çıldıran ve o kokuyu içine çekmek isteyen halk onu parçalayıp yer.
Bu dediklerimden çıkan anafikir şudur:
Kokular değil esanslar karıştırılır.
Fazla karıştırmak istenmeyen sonuçlara neden olabilir :D

BVLGARİ AQVA 160 a aldım 100ml lıgını ınanılmaz uçucu beş para etmezmiş fawori kokum ultra marine gercekten farklı

Back
Yukarı