bayanlar bölümü

bayanlar bölümüne ilgi yok denilcek kadar az..bence bayanlarda bu sporun olmazsa olmazlarında..gerekli ilgiyi lütfen gösterelim...

Çünkü Türkiye'de bayanlar genelde sporla ilgisiz ne yazık ki :? Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, ama insanları zorla getiremeyiz. Zamanla o bölüm de büyüyecek, gayretletimiz o yönde.

sorduğum biçok sorunun yanıtı gelmio inş yaygınlaşır bir an önce :cry:

forumdaki üyeler genelde bu işin hardcore yani ağır kısmını öğrenme yolundalar ve fittnessa yönelik kendilerini ister istemez geliştirme çabasında değiller muhtemelen o yüzden ki hakim olmadıkları konuda yorum yaparak yanlış yönlendirmek istemiyorlar(şahsen ben)..iş bayanlara gelince birazdaha işin bilimsel boyutuda değişiyor..
bayanlar işin daha hafif kısmındalar ve daha çok amaç fazla yağları atabilmek..hardcore bodyciler ise kilo vermeyle pek uğraşmazlar (genel)..daha çok kuvvet,hacim,motivasyon gibi kavramlara odaklanırlar..

forumda bayanların yapacağı tarzda sporu bilen iyi bir kaç erkek hoca var onlarda salon hocası oldukları için..
sarc'ın dediği gibi zamanla insanlar bilgiye doydukça farklı alanlarda da bilgi sahibi olma yoluna gideceklerdir..biraz daha zaman..

acaba site yönetimi bayanlar için fitness uzmanı birini bayanlar bölümünde yazmaya davet edebilir mi? sadece bir öneri.
bildiğim çoğu kimse eminim soru bombardımanına tutacaktır :lol:

cherokee dedi:
acaba site yönetimi bayanlar için fitness uzmanı birini bayanlar bölümünde yazmaya davet edebilir mi? sadece bir öneri.

bizde boyle bir kisi istiyoruz forumda,suan da arastirma asamasindayiz,eger tavsiye edebileceginiz varsa bizlerle baglantiya gecirebilirsiniz.

ll_ultraslan_ll dedi:
benden iyisini mi bulcaksınız 8) :p

Elbette evet..
Çok iyi olsan sence neyapman gerektiği ile ilgili yardım edin topici açma gereği duyarmıydın ? ;)

Emin ol senden daha kusursuzlar..

bence çok güzel bi öneri..bilgili biri olsa keşke kendimi ortaya atarım hemen ama :lol: umarım öle birisi olur..

gecmiste 3-4 bayan uye ile gorusmustuk ama kalici olmadilar,insallah ilerde kalici birini buluruz.

ben vaktim oldukça foruma giriyorum. hergün mutlaka bir göz atıyorum yani. bi sorunuz olduğunuzda hazırım.ama forumumuz o kadar gelişti ki... maşallah yok yok...

bunu yazima editliyecektim ama unuttum,tek kalici bayan uyemiz flex-point.

edit:unuttugum icin kusura bakmayin.

Back
Yukarı