Bayramdan sonraki uzun süreli beslenme programım

Arkadaşlar bayramdan sonra uzun süreli bu beslenme programını uygulayacağım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Öncelikle ramazan bitimi ile protein tozuna ara vereceğim 1 - 1.5 ay kadar. Daha sonra antrenman sonraları 1.5 ölçek miktarında kullanacağım. Gelelim beslenme listeme.

(06:00)Sabah: 3 beyaz 1 tam yumurta, orta boy kase yoğurt ve yulaf, 1 kuru kayısı, 2 dolu dolu yemek kaşığı lor peyniri, 1 büyük bardak süt, domates zeytin salatalık. Yemekten sonra 1 tane balık yağı içebilirim.

(08:00-09:00)Ara öğün: 1 avuç kuru yemiş yada meyve

(13:00-13:30)Öğlen : Yarım tabak haşlanmış bulgur yada makarna, orta boy kase yoğurt, 150 gram kadar tavuk, kırmızı et yada 1 konserve ton balığı, varsa sebze yemeğim ( baklagil ), 1 dilim tam buğday ekmeğim de olabilir.

(15:30-16:30)Ara öğün: Türk kahvesi, yeşil çay, meyve ( elimin altında ne varsa artık )

----------------İDMAN---------------------

(18:00 civarı)Akşam: Yarım tabak haşlanmış bulgur yada makarna , tavuk, et yada balık, yoğurt.

(22:30-23:00)Yatmadan önce ise 2 yemek kaşığı lor ve 1 orta boy bardak yağsız süt.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:19 ----------

Yorum yapan birisi yok mu ?

Boyun kaç,kilon kaç,amacın kas yapmak mı, yağ yakmak mı,tavuk kızartmamı haşlama mı,konserve yağda mı suda mı,meyve ne kadar vs...Bunlar yüzlerce kalori değiştirebilir,böyleyken böyle.

Boyun kaç,kilon kaç,amacın kas yapmak mı, yağ yakmak mı,tavuk kızartmamı haşlama mı,konserve yağda mı suda mı,meyve ne kadar vs...Bunlar yüzlerce kalori değiştirebilir,böyleyken böyle.

Boy 1.75 kilo 70 yaş 18. Amacım normalde yağları tamamen yakıp kas yapmaktı fakat başaramadım bunu göbeğim duruyor hala L-carnitin ile başarabilirmişim o yüzden vazgeçtim. Amacım şimdi olabildiğince yağ yakıp büyümek.

Tavuğum yağsız tavada kızartma. Balık bildiğimiz ton balıkları yağını tamamen süzüp yiyorum. Meyve de tadımlık mesala çilek yiyeceğim 2-3 tane.

Back
Yukarı