Merhaba Arkadaşlar Ben Merak Ediyorum Tavuk Göğsünü Suda Haşladıyan Kendi Değelerini Suya Falan Salıyo Diyorlar Doğrumu Sizce Aynı Şekil Makarnada Dediler Ama Ben Tavuk Göğsünü Biryudum Yağ Tavaya Koyup Kızıyor Ve Peçeteyle Yaydırıp Çok İnce Bir Yudum Birşey Kalıyor Ve Tavaya Su Ekliyorum Biraz Öyle Pişiriyorum Böyle Değerleri Gidermi Veya O Tencerede Haşlanmış Tavuk Göğsünün Değerleri Gittiği Doğrumu Ve Aynı Şekil Makarnanın Birde Son Sorum Bulguru Domates Soğanlı Salçalı Çok Azcık Yağ Koyup Yiyorum Ama Ne Bileyim Çok Azcık Koymama Rağmen Yağlı Gibi Duruyor Beyaz Pirinci Nasıl Yapabilirim Suyun İçinde Haşlıyıp Yiyorum Sizce Öyle İyimi Daha İyi Tarifler Varmı Tadı Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Herşeye Razıyım