Bazı Et Ürünlerin Protein Değerleri

Vorenus

Üye
Arkadaşlar aşağıda belirttiğim bazı ürünlerin protein değerlerini merak ediyorum tam bilmesenizde en azından tahmini birşeyler belirtirseniz sevinirim.hyper_

Burger King Triple Whopper
Burger King Double King Chicken
1 porsiyon steak biftek
1 porsiyon tavuk şiş
1 porsiyon kuzu şiş
1 adet piliç çevirme

Burger king triple whopper sadece hamburger 1084 kalori
Burger king double king chiken sadece hamburger 600 kalori

Değerlere burger ın kendi sitesinden baktım patates ve kolanın değerlerine oradan bakabilirsin.Kolay gelsin.

Burger king triple whopper sadece hamburger 1084 kalori
Burger king double king chiken sadece hamburger 600 kalori

Değerlere burger ın kendi sitesinden baktım patates ve kolanın değerlerine oradan bakabilirsin.Kolay gelsin.

mesajın için teşekkürler ne kadar kalori içerdiklerini bulabiliyorum fakat bu ürünlerin ortalama protein değerlerini merak ediyorum .

Öğrendiğime göre 1 porsiyon tavuk şişde ortalama 16-17 gr , 1 porsiyon kuzu şişde ortalama 20-21 gr protein var . fast-foodlar da komple işe yaramaz . Ayrıca birçok et ürününün içinde yoğun miktarda soya proteini varmış salam , sucuk , döner gibi . Oysa bizim hayvansal proteine ihtiyacımız var soya proteinleri bizim işimize yaramaz. Hemde Türkiye'ye ithal edilen soyaların büyük bölümü Çinden gelmekteymiş GDO'lu ve sağlıksızmış . Yani protein ihtiyacını normal beslenmeyle karşılamak zor . Supplemetsiz olmaz bu iş onu anladım Tabi ki supplementler de beslenmemizin büyük kısmını oluşturmamalı .

Öğrendiğime göre 1 porsiyon tavuk şişde ortalama 16-17 gr , 1 porsiyon kuzu şişde ortalama 20-21 gr protein var . fast-foodlar da komple işe yaramaz . Ayrıca birçok et ürününün içinde yoğun miktarda soya proteini varmış salam , sucuk , döner gibi . Oysa bizim hayvansal proteine ihtiyacımız var soya proteinleri bizim işimize yaramaz. Hemde Türkiye'ye ithal edilen soyaların büyük bölümü Çinden gelmekteymiş GDO'lu ve sağlıksızmış . Yani protein ihtiyacını normal beslenmeyle karşılamak zor . Supplemetsiz olmaz bu iş onu anladım Tabi ki supplementler de beslenmemizin büyük kısmını oluşturmamalı .

Evet ben yanlış anlamışım sorunu dalgındım heralde.Protein olarak sadece triple whooper için yorum yapabilirim.İlk çıktığında Burger King ısrarla 230 gr et olduğunu vurguluyordu.100 gr da 21 gr protein varsa 230 gr da 49gr protein oluyor.Çok kabataslak oldu ama idare et artık:)

Back
Yukarı