BB'de 2. Ayım | Yurtta kalıyorum,yurdun salonunda az bucuk bişeyler cıktı sanırım? | Ek besin alsam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba beyler,

Yasım 19 boyum 1.86, kilom 64 . .

Evet , boyuma gore kilom oldukca az biliyorum, gitmediğim doktor yaptırmadıgım test kalmadı. En sonunda spora basladım az da olsa bi gelişme oldugunu dusunyorum. Yuzme vs yaptıgım ıcın omuzlar vs sıkıntı yok ancak kollarım zayıf ondan bıraz sıkayetcıyım kol basmaya basladım yenı yenı. 2.ayım sporda ve bu aydan ıtıbaren ek besın almayı dusnuyorum .. karbo ve protein birlikte kullanmayı dusunuyorum onerılerınız , eleştrileriniz nelerdir.

v6kq1.jpg

Karboya gerek yok bence boşa para saçmak oluyor o. Protein nitrotech kullanman iyi olur. Kilo alman için doğal tavsiyemse 450ml yarım yağlı süt içine 1 yemek kaşığı bal,fındık fıstık,ceviz blenderda parçala iç. Öğünlerden sonra veya yatarken kullanımı sağlıklı kilo aldırır

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Fındık fıstık olayının miktarıda bir avuç kadar, kuru üzümde koyarsan tadı çok daha hoş oluyor. Başarılar..

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı