Burakmages
Üye
kaç litre su tüketmem gerekiyor böbreklerim ağrıyor be idrarımı yavaş yapıyorum acaba az mı içtim yoksa çokmu su içtiğim için olmuş olabilir
çok anlamlı bir soru değil ama günde 3-4 lt su tüketmeye çalışkaç litre su tüketmem gerekiyor böbreklerim ağrıyor be idrarımı yavaş yapıyorum acaba az mı içtim yoksa çokmu su içtiğim için olmuş olabilir
Nasıl anlamlı olmalıçok anlamlı bir soru değil ama günde 3-4 lt su tüketmeye çalış
Aslinda arkadas su manada demis sanirim; normalde su tuketimi ile ilgili olan supplement creatindir. Creatin belli bor küre gore ve gunluk yuksek su miktari ile tuketilmelidir. Bcaa ile su arasinda bi iliski ben kuramiyorum.Nasıl anlamlı olmalı
Hocam kasıklarimda ağrı oldu sürekli lavobaya gitmem gerekiyor ishalAslinda arkadas su manada demis sanirim; normalde su tuketimi ile ilgili olan supplement creatindir. Creatin belli bor küre gore ve gunluk yuksek su miktari ile tuketilmelidir. Bcaa ile su arasinda bi iliski ben kuramiyorum.
çok anlamlı bir soru değil ama günde 3-4 lt su tüketmeye çalış
Peki mesela caydaki su antremandaji içtiğimiz su sayılır mıçok anlamlı bir soru değil ama günde 3-4 lt su tüketmeye çalış
Merhaba;Hocam kasıklarimda ağrı oldu sürekli lavobaya gitmem gerekiyor ishal
Peki mesela caydaki su antremandaji içtiğimiz su sayılır mı
Beyaz idrarım napmalıyımMerhaba;
Günlük kaç gr alıyorsunuz ? Doz aşımı yaptıysanız böbreklerin su çekmesinden kaynaklı ishal olmuş olabilirsiniz. Önerilen dozu aşmayın . Supplementle birlikte alınan sudan ziyade; günlük su alımı önemli. Kendinizi kontrol etmeniz gerekiyor .Eğer tuvalete çıktığınızda idrar koyu sarı ve sarı renkte ise ; az su içmişsiniz , şeffaf çok su içmişsiniz demektir. İstenen açık sarı renk olması . ( şeffaf olması istenen bir durum değil , idrar ile birlikte eloktrolit atmanız muhtamel )
Fazla sıvı tüketmek vücuttaki mineral dengesini olması gerekenden fazla değiştirdiği için sorun yaratmakta. Çok fazla sıvı tüketmek vücuttaki sodyum dengesini değiştiriyor bu da sağlık için sorun oluşturmakta ( su zehirlenmesi ) İdrar rengi beyaz açık sarı istenen bir durum .idrarın rengi beyaz olması iyi bişey.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi