He bu yüzden supplement satılıyorBeslenmene bak hizli kas gelistirmek diye bir sey yok..
Daha yeni basalayan bir arkadassin, yorumun yersiz ve gereksiz. Supplement pazari milyonlarca dolarlik pazar elbette sana o reklamlarda gorduklerin gibi olmayi vaadedecekler.He bu yüzden supplement satılıyor
Yeni başlamadım emin ol,beslenmem iyi
25cm kolum var diye konu açmıştın sonra sildin.Şimdide bu sporda eskiyim diyorsun, bize natural olarak 25cm kolu nasıl yaptığını anlatırmısın.
25 cm kolum yok 35 cm[DOUBLEPOST=1493959002][/DOUBLEPOST]25cm kolum var diye konu açmıştın sonra sildin.Şimdide bu sporda eskiyim diyorsun, bize natural olarak 25cm kolu nasıl yaptığını anlatırmısın.
104 ten düştüm 87.4 te falan saol yorumun için genede abi.[DOUBLEPOST=1493959285][/DOUBLEPOST]Aga harbiden yaptı mı böyle bişeyDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD şimdi açtıgı konulara baktım da 14 yaşındaymış kardeşimiz geçen sene başlamış bu spora ve 104 kiloymuş öyle yazıyor
Kardeşim boşver bcaa falan hiç girme o işlere , gelişim çağındasın. Yap sporunu , al saglam kaynaklardan proteinini. Zayıflaman gerekiyosa diyet yap , kilo almak istiyorsan kalori artır. Supplement işlerine hiç girme
25cm kolum var diye konu açmıştın sonra sildin.Şimdide bu sporda eskiyim diyorsun, bize natural olarak 25cm kolu nasıl yaptığını anlatırmısın.
Saol abim ben bcaa yerine kazein alıcam,yorum için tşkbcaa denilen şeyin neredeyse tamamı yumurta ve sütten elde ediliyor
bazı supplementler üzerinde egg amino diye yazıyor zaten kutusunun üstüne kimiside çok özel bir ürünmüş gibi ticari kaygılarla hareket ederek
ürünün satılması için akıl almaz ibareler koyuyor üstüne ultra amino, amino power bilmem ne hepsi ticari oyun
kullan bence kullanki bcaa nın bir halt olmadığını kendin anla
Push down,yaşımdan büyük birisini aydınlattıysam ne mutlu banaYaptığın hareketin adını öğrenebilirmiyim ? Arkakol+sırt karışık bir hareket sanırım.
Push down,yaşımdan büyük birisini aydınlattıysam ne mutlu bana
Bu arka kolu çalıştırıyor,sırtı oynatsan bile hareket engellenmez.Hiç aklıma gelmedi çünkü yaptığın hareket ile PushDown alakası yok. Neyse Sen PushDown sandığın şeyi yapmaya devam et![]()
Konu nerelerden nereye geldi bi sus artık gerçekten susHiç aklıma gelmedi çünkü yaptığın hareket ile PushDown alakası yok. Neyse Sen PushDown sandığın şeyi yapmaya devam et![]()
straight arm pulldown ve pushdownu kombinlemiş bi taşla 2 kuş diyor arkadaş![]()
Bu hareketi yaprken ağırlık bele gelir,bu yüzden beli eğmek gerekirstraight arm pulldown ve pushdownu kombinlemiş bi taşla 2 kuş diyor arkadaş![]()