Bcaa hakında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rasimss

Üye
arkadaşlar ben lösin bcaa big joy alıcamda kas gelişimi için daha hızlı gelişim için iyimidir ve zararı olur mu

ağır antremanlar geçiriyorsan antreman sonlarındaki amino ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum
hızlı gelişim olur mu olmaz mı tam olarak bilemem o biraz daha beslenmene senin vücut şekline antreman sistemine bağlı ama faydasız denmez bu ürünlere

He bu yüzden supplement satılıyor
Daha yeni basalayan bir arkadassin, yorumun yersiz ve gereksiz. Supplement pazari milyonlarca dolarlik pazar elbette sana o reklamlarda gorduklerin gibi olmayi vaadedecekler.
Umarim bu spora devam edersin ve bir gun dersin bir antrenor vardir boyle boyle demisti..

Son tavsiyem yeterli proteini ana yemeklerinden ve kaliteli ogunlerle saglamaya bak. Gerisi hikaye.

25cm kolum var diye konu açmıştın sonra sildin.Şimdide bu sporda eskiyim diyorsun, bize natural olarak 25cm kolu nasıl yaptığını anlatırmısın.

Aga harbiden yaptı mı böyle bişey :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD şimdi açtıgı konulara baktım da 14 yaşındaymış kardeşimiz geçen sene başlamış bu spora ve 104 kiloymuş öyle yazıyor :D Kardeşim boşver bcaa falan hiç girme o işlere , gelişim çağındasın. Yap sporunu , al saglam kaynaklardan proteinini. Zayıflaman gerekiyosa diyet yap , kilo almak istiyorsan kalori artır. Supplement işlerine hiç girme

25cm kolum var diye konu açmıştın sonra sildin.Şimdide bu sporda eskiyim diyorsun, bize natural olarak 25cm kolu nasıl yaptığını anlatırmısın.
25 cm kolum yok 35 cm[DOUBLEPOST=1493959002][/DOUBLEPOST]
Aga harbiden yaptı mı böyle bişey :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD şimdi açtıgı konulara baktım da 14 yaşındaymış kardeşimiz geçen sene başlamış bu spora ve 104 kiloymuş öyle yazıyor :D Kardeşim boşver bcaa falan hiç girme o işlere , gelişim çağındasın. Yap sporunu , al saglam kaynaklardan proteinini. Zayıflaman gerekiyosa diyet yap , kilo almak istiyorsan kalori artır. Supplement işlerine hiç girme
104 ten düştüm 87.4 te falan saol yorumun için genede abi.[DOUBLEPOST=1493959285][/DOUBLEPOST]
İzle şunu evlat

Son düzenleme:
bcaa denilen şeyin neredeyse tamamı yumurta ve sütten elde ediliyor
bazı supplementler üzerinde egg amino diye yazıyor zaten kutusunun üstüne kimiside çok özel bir ürünmüş gibi ticari kaygılarla hareket ederek
ürünün satılması için akıl almaz ibareler koyuyor üstüne ultra amino, amino power bilmem ne hepsi ticari oyun
kullan bence kullanki bcaa nın bir halt olmadığını kendin anla

bcaa denilen şeyin neredeyse tamamı yumurta ve sütten elde ediliyor
bazı supplementler üzerinde egg amino diye yazıyor zaten kutusunun üstüne kimiside çok özel bir ürünmüş gibi ticari kaygılarla hareket ederek
ürünün satılması için akıl almaz ibareler koyuyor üstüne ultra amino, amino power bilmem ne hepsi ticari oyun
kullan bence kullanki bcaa nın bir halt olmadığını kendin anla
Saol abim ben bcaa yerine kazein alıcam,yorum için tşk

Hiç aklıma gelmedi çünkü yaptığın hareket ile PushDown alakası yok. Neyse Sen PushDown sandığın şeyi yapmaya devam et :D
Bu arka kolu çalıştırıyor,sırtı oynatsan bile hareket engellenmez.
Kolları sabit tutmak ve dizleri sabit tutmak gerekir fakat ben azcık oynattım
Yediremiyorsun dostum yediremiyorsuuuuuğğğğğğn[DOUBLEPOST=1494008120][/DOUBLEPOST]
Hiç aklıma gelmedi çünkü yaptığın hareket ile PushDown alakası yok. Neyse Sen PushDown sandığın şeyi yapmaya devam et :D
Konu nerelerden nereye geldi bi sus artık gerçekten sus

Son düzenleme:
Teker teker motivasyon kaybettiriyormuşsunuz şimdi okudum baktımda , iyi bir gelişmede ettim :) bana laf eden arkadaşın vücudu 10 numara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı