• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bd

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bd

Üye
selam arkadaşlar sitede yeniyim 8 aydır bu sporu yapıyorum bundan önce çok zayıftım ama sanırım hala kilo problemi var yorumlarınızı bekliyorum..

genel olarak vücut güzel duruyor fakat.Bazı yerler eksik kalmış.(ay için ii bir gelişşme kaydetmişsin yalnız)Omuz başları ii duruyor.Göğüs yavaş yavaş çıkmaya başlamış.Daha ii çalışmalısın yanması gerekiyor kaslarının.Bicepsler ve göründüğü kadar tricvepsler zayıf.Karında da üsttarafta kaslanma gözüküyür yalnız alt taraf gerisinde kalmış bunun.Bide bişey sorucam yüzünü kapatmandaki sebebi sorabilirmiyim...Bunu biçok kişi yapıyor merak ediyorum...

sağol teşekkür ederim ben de farkındayım kollar zayıf,ilk 4 ay çok hızlı gelişme oldu ondan sora ağarlaştı,kilo problemi var kilo alamıyorum bişey de kullanmıyorum beslenme de o kadar iyi deil.surat kapandımı vücut ön planda olur bence,suratla vücudun orantısı tartışılmaz gereksiz bence yani suratın görünmesi gereksiz.

bu arkadaş benim 8-9 aydır bb yaptığım kardeşimdir,hoşgelmişsin sefalar getirmişsin,yarın göğüs günü ha aman geç kalma :)

Merhaba

Kilo alman lazım
Forumda "BESLENME" bölümünde, cok faydalı yazılar bulabilirsin, bi göz at istersen.. ama temeli ii olusturmaya baslamisisn, ama uzerine insaati cikman gerekiyor, o da ancak kaliteli harçla ( beslenmeyle)
olur

Saygılar

Pump Forever dedi:
Merhaba

Kilo alman lazım
Forumda "BESLENME" bölümünde, cok faydalı yazılar bulabilirsin, bi göz at istersen.. ama temeli ii olusturmaya baslamisisn, ama uzerine insaati cikman gerekiyor, o da ancak kaliteli harçla ( beslenmeyle)
olur

Saygılar
doru sölyosun ..haklısın önemli olan hatta büyük bi bölümü beslenmeden gecer ..napalım bakıcaaz caresine bi türlü saol..

bd dedi:
edobey dedi:
bd dedi:
ooo cnm benim :) hoşbulduk sendemi burdaydın ?:P partnerim benim pejo partnerim :)

kişisel ilişkilerinizi özel msj yoluyla halletmenizi öneririm
kusura bakma ama ne dedini annamadım .??

anlamadıgın kısmı ızah edeyim ozaman ekteki şekildeki dialoglar kişisel sohbete girer ve bence sizin bunları arkadasınla özel msj yoluyla konusmanızın uygun düşeceğini anlatmak istedim neden dersen nu tarz sohbetlerde konu gereksiz uzar ve maksattan uzaklasılır ve ben (eminim başkalarıda ) bu tarz sohbet yazılarını gördüğüm zaman konunun geri kalan kısmını takip etmeyi bırakıyorum

edobey dedi:
bd dedi:
edobey dedi:
bd dedi:
ooo cnm benim :) hoşbulduk sendemi burdaydın ?:P partnerim benim pejo partnerim :)

kişisel ilişkilerinizi özel msj yoluyla halletmenizi öneririm
kusura bakma ama ne dedini annamadım .??

anlamadıgın kısmı ızah edeyim ozaman ekteki şekildeki dialoglar kişisel sohbete girer ve bence sizin bunları arkadasınla özel msj yoluyla konusmanızın uygun düşeceğini anlatmak istedim neden dersen nu tarz sohbetlerde konu gereksiz uzar ve maksattan uzaklasılır ve ben (eminim başkalarıda ) bu tarz sohbet yazılarını gördüğüm zaman konunun geri kalan kısmını takip etmeyi bırakıyorum

edobey bunun karirini verecek forum da 9 adet mod ve admin var.ters bir durum olursa biz müdahale ederiz.burda da ters bir durum yok.lütfen isine bak.

edobey dedi:
ozaman herkes işine baksın bende kendi sıkıntımı dile getirdim bunun bir sakıncası varmı ki

sikntini dile getirmek istiyorsan bize özelden mesaj at biz durumu degerlendirir ona göre karar veririz.yani olaya sen müdahale etme ve konuda burda kapansin yoksa baslik farkli yönlere kayiyior....

ok üstüme düşmeyen vazifelere burnumu sokmak gibi bir huyum yoktur konunun ilgilisi sizsenız madem

bu sitede kural koyucu yada yasa uygulayıcı gibi bir vazifem yok bunun farkındayım

edobey dedi:
ok üstüme düşmeyen vazifelere burnumu sokmak gibi bir huyum yoktur konunun ilgilisi sizsenız madem

bu sitede kural koyucu yada yasa uygulayıcı gibi bir vazifem yok bunun farkındayım

Bize yönlendirirsen daha iyi olur ;)

beslenme diosan ok ..yeterince deil.takvie dersen bence unsur deil..dediim gibi beslenme sorunum war..aslına bakarsan bayada bi yemek yerim..yediklerime dikat ederek fakat sonuc bu hatta gelişme yawaşladı dostum..?

Back
Yukarı