Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bd dedi:ooo cnm benimhoşbulduk sendemi burdaydın ?
partnerim benim pejo partnerim
![]()
kusura bakma ama ne dedini annamadım .??edobey dedi:bd dedi:ooo cnm benimhoşbulduk sendemi burdaydın ?
![]()
kişisel ilişkilerinizi özel msj yoluyla halletmenizi öneririm
doru sölyosun ..haklısın önemli olan hatta büyük bi bölümü beslenmeden gecer ..napalım bakıcaaz caresine bi türlü saol..Pump Forever dedi:Merhaba
Kilo alman lazım
Forumda "BESLENME" bölümünde, cok faydalı yazılar bulabilirsin, bi göz at istersen.. ama temeli ii olusturmaya baslamisisn, ama uzerine insaati cikman gerekiyor, o da ancak kaliteli harçla ( beslenmeyle)
olur
Saygılar
bd dedi:kusura bakma ama ne dedini annamadım .??edobey dedi:bd dedi:ooo cnm benimhoşbulduk sendemi burdaydın ?
![]()
edobey dedi:bd dedi:kusura bakma ama ne dedini annamadım .??edobey dedi:bd dedi:ooo cnm benimhoşbulduk sendemi burdaydın ?
![]()
anlamadıgın kısmı ızah edeyim ozaman ekteki şekildeki dialoglar kişisel sohbete girer ve bence sizin bunları arkadasınla özel msj yoluyla konusmanızın uygun düşeceğini anlatmak istedim neden dersen nu tarz sohbetlerde konu gereksiz uzar ve maksattan uzaklasılır ve ben (eminim başkalarıda ) bu tarz sohbet yazılarını gördüğüm zaman konunun geri kalan kısmını takip etmeyi bırakıyorum
edobey dedi:ozaman herkes işine baksın bende kendi sıkıntımı dile getirdim bunun bir sakıncası varmı ki
edobey dedi:ok üstüme düşmeyen vazifelere burnumu sokmak gibi bir huyum yoktur konunun ilgilisi sizsenız madem
bu sitede kural koyucu yada yasa uygulayıcı gibi bir vazifem yok bunun farkındayım