Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu konu beni içden yaralayan bi konu... bayram bayram moral bulalım diye ne var ne yok giriyoruz siteye beden çıkıyo:S bulamıyorum artık.. lanet olsun.
Bende geçende Zara'dan bir ceket denedim 54 Beden , Gap Markada 54 Beden tam oluyor ve hatta birazda büyük geliyor. Neyse Zara'da denedim 54 Bedeni Ceket üzerimde patlıyacaktı az kaldı zorlaya zorlaya giydim bendede kabahat var Yani demek istediğim üründen ürüne markadan markaya çok farkediyor. Ama benimde dertlendiğim bir konu çünkü genelede hangi Large giydiğim zaman küçük X- Large giydiğim zamanda büyük geliyor yani tam ikisinin arası pantolondada 36x34 giydiğim zaman bazı markalarda tam oluyor bazılarındada büyük geliyor. Şimdi düşünüyorum Biraz daha define olup ''L'' bedene mi düşsem yoksa biraz daha hacimlenip XL bedene mi yükselsem bilmiyorum