Bedenler...

Bedeniniz nedir?

• Total voters
    913
Şuan large inşallah XXXL günlerimide göreceğim Allah'ın izniyle... =]

Large - X-Large markaya, ürüne göre değişiklik gösteriyor.

3xl-2xl genelde göğüs kısmı omuzlar ve trapez tam oturuyor kollarada bol geliyor ama yapıcak bi şey yok rapçi gibi dolaşıyorum çoğu zaman

Hiphop tarzı kıyafetlerde large(onlar genelde çok büyük oluyo), normalde XL

bu konu beni içden yaralayan bi konu... bayram bayram moral bulalım diye ne var ne yok giriyoruz siteye beden çıkıyo:S bulamıyorum artık.. lanet olsun.

Neye göre aracaba? Marka marka değişiyor. Mesala ceket 56 denedim olmadı. 40 gün ramazan arasından sonra...

Bende geçende Zara'dan bir ceket denedim 54 Beden , Gap Markada 54 Beden tam oluyor ve hatta birazda büyük geliyor. Neyse Zara'da denedim 54 Bedeni Ceket üzerimde patlıyacaktı az kaldı :) zorlaya zorlaya giydim bendede kabahat var :D Yani demek istediğim üründen ürüne markadan markaya çok farkediyor. Ama benimde dertlendiğim bir konu çünkü genelede hangi Large giydiğim zaman küçük X- Large giydiğim zamanda büyük geliyor yani tam ikisinin arası pantolondada 36x34 giydiğim zaman bazı markalarda tam oluyor bazılarındada büyük geliyor. Şimdi düşünüyorum Biraz daha define olup ''L'' bedene mi düşsem yoksa biraz daha hacimlenip XL bedene mi yükselsem bilmiyorum :D

heyyavrum hey xxl(118 kg) den, (84kg)L bedene düştüm , :)

Üst vücut için beden takıntım yok ne olursa giyerim, mesela şu avatarımdaki tişört S beden Slim-Fit :D

Pantolon olarak Rodi'nin 36 sı büyük 34 ü küçük geliyor şu an. Ama LCW'nin 34'ü tam geliyor hatta biraz bol.

Back
Yukarı