Bedenler...

Bedeniniz nedir?

• Total voters
    913
XL - XXL arası değişiyor . Ama genelde XL

Medium ama Large e doğru bir hareketlenme var sanki :D

gömlek-tişört olark M beden giyiyorum,

ancak tişörtler sıkmaya başladı resmen vücut gösterircesine giyiyorum sanıyorlar gibi geliyor artık bana..

ancak en müzdarip olduğum olay şu ; mesela iş gereği kıyafetimdeki gömlek (m) beden ok sorun yok ki zaten normaldede m beden gömlek giyiyorum göğüs kısmı tam oturuyor hatta hafif bir kolumu birleştirdiğim zmaan gerilmeyi bile hissedeiyorum..ancak aşşağı kısım yani karın-göbek alanıma indikçe bollaşma sorunum var..gömlek büklüm büklüm duruyor ..çok kötü bir görünüm var..ne yapıcam şaştım kaldım..:(

Bence bir body ci için giymesi en zor olan gömlek ..
Çünkü t-shrt te vücut kendini belli ediyor..
Kazakta bile omuz göğüs kolların kalınlığı öne çıkıyor ama , şu gömlek öyle bir şey ki , sanki hiç vg yapmamış gibi hissediyorum kendimi :( (hatta şu anda da üstümde gömlek var , hiç sevmiyorum :D )
Demircan , bu alt tarafta boşluk olması midenin sıkılaşmasından formda olmasından dolayı mı ? Eğer öyleyse varsın gömlek giydiğinde kötü dursun derim ben :D

Bence bir body ci için giymesi en zor olan gömlek ..
Çünkü t-shrt te vücut kendini belli ediyor..
Kazakta bile omuz göğüs kolların kalınlığı öne çıkıyor ama , şu gömlek öyle bir şey ki , sanki hiç vg yapmamış gibi hissediyorum kendimi :( (hatta şu anda da üstümde gömlek var , hiç sevmiyorum :D )
Demircan , bu alt tarafta boşluk olması midenin sıkılaşmasından formda olmasından dolayı mı ? Eğer öyleyse varsın gömlek giydiğinde kötü dursun derim ben :D

Sultanmehmed ; ..tabiki o dediğindendir..yani sonuçta spor yapıyosun ve karın(mide)alanın inceliyor,yani göbeklilerde nasıl muntazam duruyor ise bendede bir o kadar iğrenç duruyor ,göbeklilerde hani tam tamına sararya karını ne güzel :)

aynen deidğin gibi varsın gömlek öyle dursun..ama işte görüntü kirliliği :D

tek derdin bu olsun , sen düz bir karna sahip olda :D :D

yalnız XXXXL nedir benim bedenim L-XL ve coğu insana göre baya iri durmama rağmen XXXXL yi görünce kendimi ufak hissettim :D

M veya l giyiyorum bazen s bile olabiliyor markadan markaya değişiyor bazende vücuda tam oturunca bedende değişiklik olabiliyor :D

Back
Yukarı