• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Before & After yorumlar & öneriler

2 senedir düzenli spor yapıyorum ve düzenli besleniyorum.başladığımda 116 kg dim şuan 87 kiloyum. artık cardioyu hafifletip ağarlık antremanlarına başladım.yorum ve önerilerinizi bekliyorum sevgiler.

Eklentiler

• 2222.jpg
    2222.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 651
  • 3333.jpg
    3333.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 629
  • 5555.jpg
    5555.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 620
  • 6666.jpg
    6666.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 604
  • 11111.jpg
    11111.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 789
gelişim iyi fakat beslenmene tam dikkat etmedin sanırsam . sonuç kat kat iyi olabilrdi 2 yıldan bahsediyoruz.Göbek kalmış hafif onuda eritirsin iyi olur

bence güzel olmuş göbek eveet kalabilir ama ortada verilen bir 29 kilo var bu da 2 seneye yayılarak çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim arkadaşım umarım hiç bırakmazsın bu başladıgın sporu kolay gelsin....:)

güzel bır gelısım ama 2 senede daha ıyı olabılırdı hafıften gobek var gıbı onunda caresıne rahatlıkla bakabılırsın cardıo yu azalt ama cok degıl fit bır vucut ıstıyorsan yag yakımına devam etmelısın ıyı forumlar..

Başarılı değişim ancak daha başarılı olabilirdi.Beslenme , dinlenme , supplement , antrenman ve en önemlisi azim sizi istediğiniz seviyeye ulaştıracaktır.Başarılarınızın devamını dilerim.

iki yıl boyunca kardiyo çalışması ve verilen 30 kilo. açıkçası kondisyonunun harika olduğunu düşünüyorum. kararlılıkla çalışırsan kısa sürede büyük gelişim gösterirsin hocam.

Back
Yukarı