Yuh diyorum yuh,
6 hafta antreman atlamadan yaptim antremanlarimi,haftada 5-6 calistim ve iki hafta tatile ciktim iki gündür antremanlara yine basladim,hafif agirliklarla baslamis olmama ragmen su anda her tarafim agriyor,bacaklarim beni tutmuyor,iki bacagimin arasinda sanki karpuz tasiyorum,sadece iki haftalik aranin ardindan sanki bu spora yeni baslamis gibi her seferinde bu agrilari cekmekten nefret ediyorum.sandalyede otururken insanin kabasi acirmi yaaaa??
Yuh diyorum yuh,ama ne yalan söyliyim cok özlemisim iki haftada![]()
Antrenmanlar nasıl gidiyor.. geçen aydan kalan babalı-kızlı squat fotosunu yeni gördüm, iyimiş.. valla kızın benden ağır çalışıyorbabadan şanslı.. bizim peder destek olacağına köstek olur..
Bence bir müddet fullbody dene haftada 3 gün.. kollardan ölçü konusunda bende epey sıkıntı çekiyordum, yoğunluğu azaltınca faydası oldu..Sagol Dr.Antremanlari herzaman kizimla yapamiyoruz denk gelince o istiyor,benden bikac sey ögreniyor hem beslenme hemde antreman konusunda,ama dedigim gibi nadir olarak denk geliyor okudugu icin.Hareketlerin formlarini benden düzgün yaptigi kesin
Babalari suclamamak lazim bu konuda eminim yeterli bilgisi olsaydi oda elinden gelen destegi yapardi,önemli olan bu yasadiklarinizdan ders cikarip ilerde kendi cocuklariniza destek olabilmeniz.
Yukarda yazdigim,ertesi gün agrilarini felan atlattim iki haftadir full antreman.Kollarda problem var büyümüyorlar ya antremani sertlestiricem yada drop süper setler eklicem ama su anki antreman programimi degistirince yapiyim diyorum.
Su an her bölge haftada 2 giriyorum
Ptesi:gögüs,omuz,triceps
sali:sirt,biceps,trapez
carsamba:Bacak komple
persembeff
cuma.tesinin ayni sadece hareketler degisik(Ptesi inciline dumbell ise cuma barbell benc gibi
cumartesi salinin ayni sadece antreman sonrasina,5-6 set squat(pramit),yada legg press.
Pazarff
Bu sekilde her grup haftada 2 girildigi halde assa yukari 3 günlük bir dinlenme zamani oluyor.
Mayis sonuna kadar bu sekilde calisicam eger mayis sonuna kadar kollarda bir gelisme olmazsa su sekilde düsünüyorum.
P.tesi:biceps,triceps
Sali:Omuz,Bacak
Carsamba:Off
Persembe:Gögüs,triceps
Cuma:Sirt,biceps
cumartesi:tekrar bacak
2 kez girilen biceps,triceps ve bacak günlerinde hareketler farkli olucak.
Dedlift i bacak gününün birine aticam.
yani simdilik böyle planliyorum bakalim zaman ne göstericek.
Kilo artisi durdu 100-101 arasi gidip geliyorum arada 99 bile oluyor
Bu siralar resim cekersem oyarim son formu,bu yaz definasyon yok yilbasina kadar böyle devam,yilbasindan sonra 5 aylik definasyon var.80-85 e düsücem.
Aslinda asiri antremanmi yapiyorum düsüncesi bendede olusmadi degil,dedigin gibi haftada sadece 3 gün full body tarzi bisiy yapmak,yada 3 günlük bir programa dönerek dinlenmeye daha fazla vakit ayirmak iyi gelebilir.Bence bir müddet fullbody dene haftada 3 gün.. kollardan ölçü konusunda bende epey sıkıntı çekiyordum, yoğunluğu azaltınca faydası oldu..
3 gün tüm vücut Tüm Vücut Antrenman Sistemi (Program İskeleti) - Full Body Workout | BodyForumTR Vücut Geliştirme ForumuAslinda asiri antremanmi yapiyorum düsüncesi bendede olusmadi degil,dedigin gibi haftada sadece 3 gün full body tarzi bisiy yapmak,yada 3 günlük bir programa dönerek dinlenmeye daha fazla vakit ayirmak iyi gelebilir.
Acik söylemek gerekirse full body olayinin tam icerigini bildigim söylenemez,sizin günlügü takip ediyorum ama tam icerik ve nasil yapildigi konusunda acikcasi cok bir fikrim yok,haftada 3 gün tüm vücutmu calisiliyor yoksa vücut 3 e bölünüp bir haftadami calisiliyor cok bir fikrim yok sizin günlükleri iyice bir didiklemem lazim kavramak icin![]()
3 gün tüm vücut Tüm Vücut Antrenman Sistemi (Program İskeleti) - Full Body Workout | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Ben bu şablonu daha çok tutuyorum Full Body Program
@Bekci önceden programsiz çalisiyordun. PPL geçmen iyi olmuş. Ama hafta iki gün ayni kas grubuna girmen ağir olabilir, recovery icin sadece 1 gün ayirmişin. Haftada 1 gün yani pzt, crsmba, cuma yeterlidir hacim icin
Gesendet von meinem LT26i mit Tapatalk