Ben diyeti bitiriyorum 22 agustosta,türkiyede olucam ordada bu diyeti sürdürebilmem bu disiplinle devam edebilmem cok zor.Diyetlerimi bide yeni resimleri yüklüyorum birazdan görürsün.Bu arada anlamadimda hic yorum yapanda yok su yanlis bu dogru felan diye tik yok yaaw.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:34 ----------
Dün yazmis oldugum gibi 4 gündür uyguladigim 1800 kalorilik yag yakimdiyetimin detaylarini yaziyorum(Sanirim olay tamamen yag yakimina döndü,doktorun %23 yag orani demesinden sonra definasyon unutuldu
örnek olarak sali günki beslenmem var birde bugünkini yazicam.Tam saatlerini yazmiyorum sabah öglen ve aksam diye ayirdim ama toplamda 6-8 ögün.
30-Haziran Sali
Sabah
nitrix
10gr bitter cikolata
1 servis amino
1 servis BCAA
1 ölcek whey
2 tam domatesle yapilmis tek sarili 10 yumurta
toplamda 524 Kalori
Ara ögün
1 adet elma
1 adet seftali
antremman öncesi
xpand extereme pump pre workout
Toplamda 139 kalori
Antremman
Antremman sonrasi
15 gr Haribo
1 servis amino
1 servis BCAA
yarim saat sonra
1 servis cellmas
1 ölcek whey
1 saat sonra
150gr Brockoli
150gr.Havuc
150 gr Mantar
250gr Tavuk gögsü
Toplamda 605 Kalori
aksam ögünü
300gr brockoli
50 gr mantar
50gr haslama patates
250gr Tavuk gögsü
Yatmadan önce Magerquark(Casein,25 gr protein sadece 150 kalori)
Balik yagi
Toplamda 1811 Kalori
267 gr Protein
141 gr K.H
26gr.Yag
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:41 ----------
Devam ediyoruz bugünki diyetimizle.Bugün off günümdü off günümdede su sekilde beslendim.
Sabah
nitrix
1 kasik Bal
1 servis cellmass
1 servis whey
60 gr haslama patates
1 saat sonra
150 gr lachs balik yaninda salatalik tursusu(omega3)
Toplamda596 kalori
öglen100gr bulgur
200 gr tavuk gögsü
200 gr yagsiz yogurt
Toplamda 678 Kalori
Aslinda burda bulgur düsüncem yoktu fakat KH krizim tuttu.
aksamüstü 200 gr tavuk gögsü
aksam200 gr tavuk gögsü
Malesef buralara KH ekleyemedim bulgur bütün hepsinin yerine gecti
Yatmadan önce Magerquark
Toplamda 558 Kalori
Tüm gün
1832 Kalori
250 gr Protein
116 gr K.H
39 gr yag(Bu yagin 20 gr i sadece lachs balikdan)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:47 ----------
Bu diyetten anladigim bikac sey varki oda,1800 kalori sanirim benim alt sinirim,ac kalmasamda cok seyi yemeyi özlüyorum.Doyasiya meyve yemek istiyorum Bir oturusta yarim karpuzu devirmek istiyorum,nutellaya kasik sallamk istiyorum.Bulgur makarna pirinc in ne kadar güzel oldugu kacinilmaz gercekmis
kesinlikle KH sizliga dayanamiyorum yada alisik degilim,birdajhaki diyetimi katosis olarak yapmak istiyordum fakat basarabilecegimi sanmiyorum.Benim icin iyi bir tecrübe oldu yani ilk defaV:G agirlikli bir diyet yapan birisi icin.Baska fotograf yüklemicem.22 agustosta diyetim bitiyor.Birazda mejburiyetten.