Bekci`nin Resimli Yag Yakim Günlügü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Super duruyor abi afiyet olsun babalar gunun kutlu olsun :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Protein pasta süper gözüküyor. Hayırlı evlat böyle birşey:) Abi sen forumun da babası oldun o yüzden biz de kulayalim. Babalar gününüz kutlu olsun :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sagolun Genclerr tesekkür ederim:)beni ihya ettiniz:)

a7yvygap.jpg

Valla geç gördüm değerleri, yapçak bişey yok, olan oldu :)

a7yvygap.jpg

Valla geç gördüm değerleri, yapçak bişey yok, olan oldu :)
Yazın sıcağına inat bu aralar bende etin, tavuğun, balığın dibine vurmuş durumdayım. İdmanlar çok sert geçiyo yemesek olmaz, hedef yeniden 88 kg.

Bugün icimde garip bir nese ve keyif var,Allah hayir etsin,herkeze sakalar yapip takilasim geliyor,
hic sabahin 5 inde kalkip ise gelmis bi adam gibi hissetmiyorum kendimi:)
Hayir olsun insallah!

Off Topic oldu ama olsun sayfa yabancinin degil bizden:)

Bir haftadir antremanlari aksatiyorum,icim icime sigmiyor ama yapicak bisiyde yok,düzenlli antreman yapamadim,sagolsun bir arkadas tasiniyor,ona yardim etmekle yükümlüyüm:)yani arkadas iste:)yaw benim antreman nolucak diyemiyorsun,esyalari tasirken biraz kardio oldu sanirim:)bir haftadir ugrasiyoruz ordan burdan esya getiriyoruz montaji felan o yorgunlugun üstünede antreman olmuyor acikcasi,sabah 5 de kalkip ise gelmemiyse hiiic söylemiyorum.Sanirim bugünde yatar benim antreman,yatak odasi monte edilicek,
dün ben antremandan sonra geliyim takmaya dedim amaaa antreman zor görünüyor dün fena yamulmusum.
Yaw benim antremanlar kaciyor dedigimde tamam gardas,benim evin isini bitirelim bende gelip senin agirliklari kaldirmana yardim edicem diyor ne dicen?iyi diyorum:):)arkadas iste heryerde bulamazsin,sonuc olarak eger bunun gibi has arkadas isede her seyden fedakarlik edersin,yaninda bir arkadasinin oldugunu hissetmek,onun verdigi huzur hic bir antremana degisilmez.

Saat 5'te iş başı ise, mesai ne zaman bitiyor? Saat 5 çok erken ya! depresyona girerim.

Siz normalde salona mı gidiyorsunuz? evet ise eve ne için lazım bu alet?
Evet normalde salona gidiyorum, dynamic-fitness.ch adresinden salonuma bakabilirsiniz:)
Bu alet evde kardio yapabilmek icin bunu sormuyorsunuz tabiiki,genelde antremanlari kendimce agir yapmaya calisiyorum,tamam salona gidiyorum ama haftada 5 agirlik antremani yapiyorum ve bu agirlik antremanlarinin ardindan acikcasi canim hiiic mi hic kardio yapmak istemiyor,gücümde kaliyor diyemem,yapsam kendime ve vücuduma iskence yapmis olucam.
Böyle bir aletin evde olmasi bana evde oldugum zamanlar sabahlari (en verimli oldugu zaman)kardio yapabilmemi saglicak,bu hafta oldugu gibi herhangi bir sebepten dolayi salona gidemez yada gitmeyi aksatirsam en azindan evde kardio imkanim olucak.
Su an hic kardio yapmiyorum fakat haftaya iyi,SIKI bir diyet planim var,o sebepten su an hic yapmadigim kardiolarin yogunlugu epeyce articak ve bunlari herzaman salonda gerceklestirmem demek evde daha az zaman gecirmem demekki evimde zaman gecirmesini yemek yapmasini seviyorum:)
Kizim da spor yapmayi seviyor ve oda salona kayitli fakat onunda su anda vizeleri oldugu icin üniversite,kütüphane,dersler arasinda degil salona gitmek basini kasicak vakti yok,en azindan eve geldiginde bu aletle az biraz sporunu yapabilir ve kafasini dagitip günün beyin yorgunlugunu atabilir.
Evin o kösesi cok bos duruyordu,süs esyasi yerine ise yarar bisiy aliyim dedim:):):)
Son olarakda,yürüme bandina nasil camasir asildigi konusunda tecrübem var,acaba epileptik bisiklete asilan camasirlarin nasil kuruyacagini merak ettim:):):):)[DOUBLEPOST=1403677432][/DOUBLEPOST]
Saat 5'te iş başı ise, mesai ne zaman bitiyor? Saat 5 çok erken ya! depresyona girerim.
Sabah 5 de kalkiyorum evet fakat is basi saat 6 da,saat 14 de isi birakiyorum,dediginiz gibi biraz erkende olsa günü tam yasiyabiliyorum bu sekilde,is sonrasi kendime sporuma,alisverisime,yemek yapmaya vakit ayirabiliyorum,yani sabah 8 de gidip 1,5 saat öglen tatili yapip aksamda saat 18:30 a kadar calismak yerine bu saatte giderek erkenden cikip daha sonra kendime vakit ayirabilmek daha güzel.Diger taraftan erken kalkmak biraz hirpaliyor evet,bu yüzden yazdiginiz gibide Depresyondayim:):):)

Son düzenleme:
Evet normalde salona gidiyorum, dynamic-fitness.ch adresinden salonuma bakabilirsiniz:)
Bu alet evde kardio yapabilmek icin bunu sormuyorsunuz tabiiki,genelde antremanlari kendimce agir yapmaya calisiyorum,tamam salona gidiyorum ama haftada 5 agirlik antremani yapiyorum ve bu agirlik antremanlarinin ardindan acikcasi canim hiiic mi hic kardio yapmak istemiyor,gücümde kaliyor diyemem,yapsam kendime ve vücuduma iskence yapmis olucam.
Böyle bir aletin evde olmasi bana evde oldugum zamanlar sabahlari (en verimli oldugu zaman)kardio yapabilmemi saglicak,bu hafta oldugu gibi herhangi bir sebepten dolayi salona gidemez yada gitmeyi aksatirsam en azindan evde kardio imkanim olucak.
Su an hic kardio yapmiyorum fakat haftaya iyi,SIKI bir diyet planim var,o sebepten su an hic yapmadigim kardiolarin yogunlugu epeyce articak ve bunlari herzaman salonda gerceklestirmem demek evde daha az zaman gecirmem demekki evimde zaman gecirmesini yemek yapmasini seviyorum:)
Kizim da spor yapmayi seviyor ve oda salona kayitli fakat onunda su anda vizeleri oldugu icin üniversite,kütüphane,dersler arasinda degil salona gitmek basini kasicak vakti yok,en azindan eve geldiginde bu aletle az biraz sporunu yapabilir ve kafasini dagitip günün beyin yorgunlugunu atabilir.
Evin o kösesi cok bos duruyordu,süs esyasi yerine ise yarar bisiy aliyim dedim:):):)
Son olarakda,yürüme bandina nasil camasir asildigi konusunda tecrübem var,acaba epileptik bisiklete asilan camasirlarin nasil kuruyacagini merak ettim:):):):)
En azından iki kişi kullanacaksa iyi, bir de evde de boş yer varmış, iyi. Genelde eve böyle aletler alınır, 1 ay sonra bırakırlar, sonra ikinci el olara
Son olarakda,yürüme bandina nasil camasir asildigi konusunda tecrübem var,acaba epileptik bisiklete asilan camasirlarin nasil kuruyacagini merak ettim:):):):)[DOUBLEPOST=1403677432][/DOUBLEPOST]
Sabah 5 de kalkiyorum evet fakat is basi saat 6 da,saat 14 de isi birakiyorum,dediginiz gibi biraz erkende olsa günü tam yasiyabiliyorum bu sekilde,is sonrasi kendime sporuma,alisverisime,yemek yapmaya vakit ayirabiliyorum,yani sabah 8 de gidip 1,5 saat öglen tatili yapip aksamda saat 18:30 a kadar calismak yerine bu saatte giderek erkenden cikip daha sonra kendime vakit ayirabilmek daha güzel.Diger taraftan erken kalkmak biraz hirpaliyor evet,bu yüzden yazdiginiz gibide Depresyondayim:):):)
Ama burda da böyle iş olsa ben çalışırdım, saat 14 süper olurdu! hem de ne süper! hayalim öyle part time gibi iş bulabilmek veya evden çalışmak, çocukla çalışmak zor oluyor.

Burda hep böyle. Sabah 6 da baslar öglen biter :D

Gesendet von meinem LT26i mit Tapatalk
Hollanda'da yaşamam gerekiyor o zaman, bir Türk bayan arkadaşım seyahate gitmişti Hollanda'ya, insanlar çok uzun ve güzel dedi, kendimi orda çirkin hissettim dedi, herkes bisiklet sürüyor, popo taş gibi (affedersiniz açık yazdığım için), ama kimse kimseye bakmıyor, kendini yok gibi hissediyorsun dedi (tabii bayan farkedilmek istediği için ve Türkiye'de o ilgi hiç eksik olmadığı için Hollandalıların bu yönünü sevmemiş galiba:D)
Ama insanlar nasıl bilmiyorum, ben Türkleri seviyorum (kendim Özbekistanlıyım), bir kere Paris'e gitmiştim eğitim için, hiç beğenmedim insanları, belki Paris dışındaki insanlar iyidir, nedense kafamda Avrupalılar öyle diye kaldı.[DOUBLEPOST=1403679767][/DOUBLEPOST]
Burda hep böyle. Sabah 6 da baslar öglen biter :D

Gesendet von meinem LT26i mit Tapatalk

Back
Yukarı