Bekci`nin Resimli Yag Yakim Günlügü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah 6 öğlen 2 iyimiş uyku problemi dolgun maaşla aşılabilir aslında çok para alan öğleden sonra vaktini iyi geçireceğinden ve kafası rahat olacağından sabah 5 gibi zımba gibi yataktan kalkar :) ama bence günde 8 saat çok fazla bir insan için internette gezerken bir yerde okumuştum biri güzel yazmıştı örneğin sabah 8 de işe başlanılmalı 10da 1 saat ara verilmeli 11de tekrar başlanılıp 1 gibi iş bitmeli günde 4 saatten fazla çalışmak iş verimini olumsuz etkiliyor zaten mesleklerin %95 i sıkıcı zevkli işleride oyunculuk müzisyenlik futbolculuk gibi herkes yapamıyor maalesef onun için 8-10-12 saat çalışmak hem işte düşük verimliliğe neden oluyor şirket zarar ediyor hemde insanın sağlığını bozuyor

sabah 6 öğlen 2 iyimiş uyku problemi dolgun maaşla aşılabilir aslında çok para alan öğleden sonra vaktini iyi geçireceğinden ve kafası rahat olacağından sabah 5 gibi zımba gibi yataktan kalkar :) ama bence günde 8 saat çok fazla bir insan için internette gezerken bir yerde okumuştum biri güzel yazmıştı örneğin sabah 8 de işe başlanılmalı 10da 1 saat ara verilmeli 11de tekrar başlanılıp 1 gibi iş bitmeli günde 4 saatten fazla çalışmak iş verimini olumsuz etkiliyor zaten mesleklerin %95 i sıkıcı zevkli işleride oyunculuk müzisyenlik futbolculuk gibi herkes yapamıyor maalesef onun için 8-10-12 saat çalışmak hem işte düşük verimliliğe neden oluyor şirket zarar ediyor hemde insanın sağlığını bozuyor
Keşke öyle olsa, en azından kadınlar için :D
Biz 10 saatimizi iş yerinde geçiriyoruz, 1 saat 15 dakika mola var. Saat 8-18 çalışıyoruz, saat 18'den sonra ne eve, ne çocuğa ne sosyal hayata, ne spora! zaman kalıyor.

Keşke öyle olsa, en azından kadınlar için :D
Biz 10 saatimizi iş yerinde geçiriyoruz, 1 saat 15 dakika mola var. Saat 8-18 çalışıyoruz, saat 18'den sonra ne eve, ne çocuğa ne sosyal hayata, ne spora! zaman kalıyor.
kadın içinde erkek içinde öğrenci içinde geçerli yahu çoğu genç insanın ömrü ofislerde geçiyor hemde istemediği işlerde çalışarak yazıktır günahtır

Define oldumu bu is tamamdir bu bana yeterli:)
u9ugazy7.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk[DOUBLEPOST=1403775221][/DOUBLEPOST]Su tapatalk denen programi yükledimde onu deniyorum nasil calisiyor nasil resim gönderiliyor diye,yoksa show felan yapmiyorum yanlis anlasilmasin:)

Son düzenleme:
define olunca daha iyi olacaktır kesin ama şimdide şu kola bakan body mi yapıyorsun der yani
Hatirliyormusun bi ara biyerde tartisilmisti,aynen ordaki gibi cokda umrumda diil kimin ne dedigi gercekten:)belli bir yasa kadar ok!ama yas 40+oldumu kimin ne dedigine degil,sagligina bakiyorsun,yada keyfii yapip isin aci tarafini bi kenara birakip keyfini cikariyim düsüncesi oluyor.bu spora farkli bir boyutta bakiyorsun estetigin disinda.
Misal,diyorumki haftaya diyete baslicam,ama canim isterse,tamamen keyfii olarak,yok yaz geliyormus,sahile cikilicakmis,plaj vücuduymus bunlari umursamadan keyfime göre ya baslariiimm ya baslamam:)böyle garip bi boyuta geciyorsun,mentaliten degisiyor.

Hatirliyormusun bi ara biyerde tartisilmisti,aynen ordaki gibi cokda umrumda diil kimin ne dedigi gercekten:)belli bir yasa kadar ok!ama yas 40+oldumu kimin ne dedigine degil,sagligina bakiyorsun,yada keyfii yapip isin aci tarafini bi kenara birakip keyfini cikariyim düsüncesi oluyor.bu spora farkli bir boyutta bakiyorsun estetigin disinda.
Misal,diyorumki haftaya diyete baslicam,ama canim isterse,tamamen keyfii olarak,yok yaz geliyormus,sahile cikilicakmis,plaj vücuduymus bunlari umursamadan keyfime göre ya baslariiimm ya baslamam:)böyle garip bi boyuta geciyorsun,mentaliten degisiyor.
o açıdan demedim abi emeğin boşa gitmemiş belli oluyor spor yaptığın demek istedim en doğrusu zaten yaşın kaç olursa olsun elalemin lafına kulak asmamak gerekir zaten hayatta başarılı olmuş insanlar örneğin arnold gibi elalemin lafına baksaydı şuanda dünya starı olamazdı.

ben daha 30 olmadan bu mentalitedeyim :)

Veee 2 temmuz itibariyle diyet baslar,
Ramazanda ilk bikac gün olurmu diye yaptigim denemelerin ardindan 2 temmuzda diyete baslamaya karar verdim.sanirim eylül ortalarina kadardeam edicek bir diyet olucak,cok resim koyucagimi sanmiyorum,diyetim bitince bevor after yapabilirim.
ölcüler,soguk
Baslangic kilom 102
kol:41,5
gögüs:122
omuz:134
bacak:68(emin degilim)
calf:41[DOUBLEPOST=1405936608][/DOUBLEPOST]@exsisman neyse cheatmeal deki resimleri eklemek istedim ama malesf tapatalk ile olmadi.[DOUBLEPOST=1405936665][/DOUBLEPOST]kalori sayimi yapmiyorum,o gördügün resimde 10 yumurta var,yediklerim fix oldugu icin kalori sayimna ihtiyac duymuyorum.

Son düzenleme:
3 haneliler :) geldikleri gibi giderler..
ben klasik basküllerden aldım, yakında paylaşırım.. pil olayı deli ediyor beni.. yemek pişirme olayını tek öğüne düşürdüm..

Böyle olunca diyette kaçak olma ihtimali sıfıra iniyor,birde kalori hesabı yapıcam,yazıcam diye uğraşmıyorsun.Bi süre sonra kalori hesap etmek bunaltıyor diyette böyle hergün fix,ne az ne fazla
o hesabı birkaç kez yaptıktan sonra otomatik pilota alıyorum bende, en ince ayrıntısına kadar hesaplanmıyor bi müddet sonra, neticede pro değiliz..

Back
Yukarı