Bekci`nin Resimli Yag Yakim Günlügü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalori hesapi 5dkni almaz. Hem platoya girince nerden kesecegini bilirsin. Kücük terazi aldim ben amazondan 6€ mu ne. Hem yolda cok pratik kullanmasi

e8ajajev.jpg
Bu tartıyla zayıflamama şansın zaten yok:)100 gr ın üstündeki besinlri koyucak kadar yer yok zaten:)

hadi hayırlı olsun. :) o kası kaybedersın veya yakman zor olur abi hesabını yap.o yemeği kaba koymadan tart bi veya kapları tart ıcıne koy tart hesapla ertesı gun gotur ye işte. yolunu uzatmaya ne gerek var :)

Yoo 1kg kadar tartabiliyor. Uzun kaplari ile cok guzel tartiliyor
Biliyoruuum:)
hadi hayırlı olsun. :) o kası kaybedersın veya yakman zor olur abi hesabını yap.o yemeği kaba koymadan tart bi veya kapları tart ıcıne koy tart hesapla ertesı gun gotur ye işte. yolunu uzatmaya ne gerek var :)
Yaw cikooo nee diyooon seeen kime diyon?wallaha anlamadim bisiy:)

Sirkeden memnunmusun merak ettim.tavuk pisirirken ozellikle?[/quot
Sirkeden memnunmusun merak ettim.tavuk pisirirken ozellikle?
Sirkeyi Sabah kalkinca iciyorum,memnunmusun dersen sanirim cok faydasi var,inanilmaz bir Kilo kaybi yasiyorum daha 20 gün olmasina ragmen.Fakat bunun sirkeyle bir ilgisi varmi bilemiyorum,yaptigim diyetle ilgili olarak asiri su kaybi yasadigim kesin fakat 20 günd 7 kg da cok fazla.Baslangicta 101-102 kg ken su anda 94-95 kg im.
Tavuk pisirirken sirkeyi acikcasi unuttum,yani henüz denemedim,unuttum,nasil kullaniyordun pisirirken üstünemi döküyordun?yoksa pistikten sonrami karistiriyordun bi kez daha yazarsan sevinirim simdi nerde konusu gecmisti bilemicem.

Ac karnina sirke icen cok var cevremde
Hepside olumlu yorum yapyr.
Pisirirken dokuyorum sirkeyi.ama uzun sure kullaninca bıktıryr ister istemez.haftada 3 gun sirkeli yapyrm :)

Ac karnina sirke icen cok var cevremde
Hepside olumlu yorum yapyr.
Pisirirken dokuyorum sirkeyi.ama uzun sure kullaninca bıktıryr ister istemez.haftada 3 gun sirkeli yapyrm :)
Tavuk olayini denicem,sirke zaten ac Karina iciliyor fakat sirkenin direk olarak yag yakimina bir faydasi yok,ve bunun yaninda egzersiz sart,sirke yag meloküllerini aciga cikarmaya yardimci fakat bunu yakma gibi bir etkisi yok,bu aciga cikan yaglari yakmak icin yine egzersiz sart.Fakat bunu kücümsememk gerekiyor yani yag meloküllerinin aciga cikarak serbest halde kalmasi yani enerjiye cevrilme halini almasi cok büyük bir fayda.[DOUBLEPOST=1406115148][/DOUBLEPOST]bir ilave daha sadece sirkenin etkisi olup olmadiginda emin olabilmek adina baska hic bir takviye kullanmiyorum zayiflama adina(CLA,Karnitin v.s)

Diyet tam gaz gidiyor,bi sorun yok fakat kilo kaybı çok ama çok hızlı oldu.Bugün 20.gün bitti vücutta şekillenme olarak pek bi fark göremiyorum fakat bu aşırı kilo kaybı. Beni düşündürüyor.aşağıda başladığım 1.gün ve bu sabah yani 20. Gün.
image.jpg image.jpg

aabı o 16 kılomu yoksa? cunkı vucutta o kadar su tutulmaz.muhtemelen kasın ıcınde suyu bosaltmıssındır. o kadar su olsa bıle 2 0gunde atılmaz.artık gır su hesaba :D

abı kalorı hesabına gir diyorum. :D
Ciko kalorilerim hesapli zaten:)yediklerim hergün fix oldugu icin,yani yediklerim hep ayni hergün,bu sebepten dolayi kalori saymiyorum ama yedigimin kac kalori oldugunu biliyorum,ilerleyen günlere göre yediklerimde eksiltmeler yaparak kalori düsücem,ama su anda iyi gidiyor.Hergün yedigim miktarlar ayni oldugu icinde saymaya gerek olmuyor,aksamdan hazirliyorum bir gün sonraki yiceklerimi ve tüm gün onlarin disina cikmiyorum:oops::rolleyes:[DOUBLEPOST=1406188844][/DOUBLEPOST]misal su an icin günlük
150 gr pirinc
500 gr yagsiz et
5 yumurta(tek sari)
3 domates
3 salatalik
15 gr zeytin yagi
1 adet Yesil elma
1 mager quark
25 gr badem
Sabah ve antreman sonrasi olmak üzere iki Protein shake
3 adet omega3 tablet
1-2 adet multivitamin
10 gr keten tohumu
bu yediklerimin hepsi
2270 kalori yapiyor
222 gr protein
185 gr KH
70 gr yag
Bu bir antreman günü icin antreman olmayan günlerde,Protein shake bir eksiliyor(antreman olmadigi icin sonrasinda shakede yok),pirinc 100 gr a düsüyor
ilerleyen günlerde Kilo verimi durarsa KH yüklemesi yaparak,pirinci 100 gr da sabitlicem,domatesin 1 ini iptal edicem,böylece 200 kalori daha düsmüs olucam.
Dahada ileride,keten tohumu gider KH i bir hafta sifirlarim falan filan yani degisik varyosyanlarda bu sekilde devam ederim.
Fakat su anda düsündügümden cok cok daha hizli gidiyor o sebepten Kilo kaybi durana Kadar bu sekilde devam.
Antremanlar ayni sekilde devam ediyor haftada 5 gün
sadece ilave olarak diyet öncesine haftada 4 günde 45 dakikalik orta tempoda(120-130 nabizda)antreman sonrasi kardio var.
yukarda gördügün diyet ve kardio ile günlük 1000 kalorilik bir acik olusturmus bulunmaktayim.
Umarim seni tatmin etmis yeterince aciklayici olmustur,:)
Biliyorum merak ediyordun cünki nasil bir diyet yapacagimi,bu sayede detaylarinida ögrenmis oldun.
Kendini cok özletme:)

Son düzenleme:
Back
Yukarı