Bi sürü olmus yine buraya bisiyler karalamayali,2 haftalik aradan sonra bu hafta antremanlara yeniden baslandi.Baslamasi zor olsada basladiktan sonra nekadar özledigimi anladim

iki hafta epey bir Zaman o yüzden bu haftayi hafif iki antremanla gecirdim bugün 3.olucak,ilk antremanda squat ve benc yaptim dün omuz ön arka kol,bugünde sirti alistirma maksatli bir antreman yapicam,yarin türkiyeye ucuyorum bir hafta kalicam ordada iki antreman yaparim büyük ihtimal.Yokki forumda antalyadan birileri atalim bi antreman beraber
Bu arada bazi gelismeler oldu,oglum bu spora baslicak yani öyle görünüyor fazla üstüne gitmiyorum ürkmesin diye

he he.
Farkli bir antreman sistemi uygulamamiz gerekicek onun icin,dengesiz ve düzensiz bir beslenme sonucu 87 kg a Kadar cikti,1.73-22 yasinda amatör olarak hastalik derecesinde futbol oynuyor,haftada 3 gün futbol antremanlari var,sezondada hafta sonlari maci var.Babasini göre göre oda heveslendi sanirim birazda Kilo alinca elime düstü he he he

3 haftadir diyet yapiyor benim gözetimimin altinda benim söylediklerimle,diceksinizki nasil diyet verdin aslinda hic bisiy vermedim sadece gün icinde ictigi ice tea,Cola,salata sosu,et sosu,makarna sosu v.s sosu,abur cubur fast Food ve hafta sonlari arkadaslariyla aldigi bikac kadeh alkolü cikarttim hayatindan yoksa kalori hesabi beslenme düzeni felan yapmadim,cünki biliyorum nasil beslendigini,bunlari cikarmak yetti,3 haftada 3 kg lik bir kayip var cok iyi gidiyor,haftada 3 antremanlarida oldugu icin ayriyeten kardio ya gerek duymuyor,eh haliyle bide genc yani bana benzemiyor
Mart ayina Kadar diyeti ve futbol antremanlari devam edicek,mart ayinda benim salona yazilicak,su anda futbol antremanlarinin ve maclarinin yaninda tavsiyem üzerine 8 min abs varya onlari yapiyor hergün,baslayana Kadar bel cevresi biraz kuvvetlensin.
Yani 22 yasinda adama gel bu sporu yapalim beraber diyemiyorsun o yüzden kendisinin gelmesi iyi oldu tabiiki bendeki degisiklikleri birebir görmesi buna büyük etken.
Simdiden düsünüyorum basladiginda nasil bir program uygulayabiliriz diye,yani hic spor yapmasa oke,baslangic seviyesinde baslar tüm vücudu calistiririz ama futbolu var yani haftanin 3 günü saymayacagimiz gibi geriye sadece 3 günlük antreman yapma sansimiz olucak.Diger bir soru ise kafamdaki Bacak bu sporun olmazsa olmazi bacak bu 3 günlük süre icinde bacak olmalimi olmamalimi?sordugumda bir squat yapmasalarda bacak icin yeterli antreman yaptiklarini düsünüyorum.Ayrica antremanlara bacak eklemek futbolunuda olumsuz etkileyebilir,asiri gelebilir.
Simdilik düsündügüm söylebisiy,3 günlük bir program ve bacak yok,bacak icin futbol antremanlari var haftada 3.ve üst vücudu haftada 3 gün calistirmak var kafamdan gecen,ama bu full Body olarak haftada 3 mü olur yoksa,üstü vücudu 3 e bölerek bir splitmi olur bir karar vermis degilim.acikcasi eminde degilim nasil daha cok verim alabilecegim konusunda.Bu arada bu sporu oglum ilk defa yapicak dedigim gibi futbol olarak bir spor gecmisi var fakat bu sporda bir gecmisi yok.Siz ne düsünüyorsunuz üstadlarim @
doxux , @
Created By Loss yorumlarinizi düsüncelerinizi esirgemezseniz memnun olurum,bakin yaza Kadar garin gasini nasil cikaririz diye sormuyorum hehehe

oglan elime düstü,Hazir hevesliyken esekten düsmüse ceviriyim,