Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BeL ağırısı ve kas gevşetici kuLLanırken antrenman yapmak ?
Herkese Selam benim sorunum yaklaşık bundan 2 3 hafta önceye dayanıyo o sıralar t-bar rowing hareketini yapıyodum ve sanırım biraz kontrolsüz olarak belimede yükleniyodum bundan sonra çömelince doğrulmakta güçlük çekmeye başladım sanki belim tutulmuş gibiydi ama bu harekete ara verdim ve kurban bayramında baya bi kömür taşıdım belimi zorladım sanırım.Ondan bikaç gün sonra belimde ağrılar olmaya başladı ayaktayken pek problem yok ama oturunca ağrıyor ve ağrı sol bacağıma dizimede vuruyor.Bugün doktora gittim aynı olanları anlattım doktor; bel fıtığı zorlamadan hemen sonraki gün ortaya çıkar dedi seninki bikaç gün sonra olmuş kas üşütmesi kas tutulması olabilir dedi 2 tane krem kasgevşetici werdi ikiside günde 3 kere ve 1 kas gevşetici hap birde ağrı kesici gibi tam olarak ne oldugunu bilmedigim bi hap verdi 15 gün sonra tekrar kontrole gidecem eğer doktor olan warsa veya bilgisi olan varsa durumumu yorumlayabilir mi birde en önemli sorum bu kas gevşeticileri kullanırken beli zorlayan hareketlerin hepsinden uzak durarak antremanlarıma devam edebilir miyim bi problem oluşturur mu ?
ben ağrıların geçene kadar sabrederek antreman yapmaman taraftarıyım. çünkü antremana devam ettiğin sürece iyileşme yavaşlayacak hatta duracaktır. bir ihtimalde artabilir bile
bugün bel ağrılarım azaldı sayılır cok az var ilaçların etkisiyle mi bilmiyorumama ben yine pek zorlamdan antrenman yapmak istiyom bu kas gevşeticilerle bi sakatlık çıkarmı ondan korkuyorum.
Sakatlık kısmı şöyle oluyor.Kas gevşetici ordaki ağrıyı bi nebze alıyor.Hah diyosun ağrım yok.Ama eve gelince vay anam ben ne ettim tarzı dövünmeler baş gösteriyor =)