Bel ağrısı ..

Dün trapez çalışıyordum barda ağırlıklar takılıydı barı kaldırdım seti bitirdim biraz hızlı şekilde barı yere koydum ve belimde ağrı belirdi . Eve gelip biraz dinlendim bu sabahta çoraplarımı giyemez oldum . Hekime daha gitmedim kayıtlar dolmuş acilde ise ani hareketten kaynaklanıyor dedi. Ne yapmam lazım bu tür kazalar geçiren varsa yorumlarını bekliyorum . Şimdiden teşekkürler ..

Agirliklari indirip kaldirirken sırtı dik tutmaliyiz. Beli bukerek degil dizleri kirarak alcaltmalisiniz ağırlığı.
Eger devam ederse mutlaka ortopedide muayene olmalisiniz. Bel şakaya gelmez. Geçmiş olsun.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agirliklari indirip kaldirirken sırtı dik tutmaliyiz. Beli bukerek degil dizleri kirarak alcaltmalisiniz ağırlığı.
Eger devam ederse mutlaka ortopedide muayene olmalisiniz. Bel şakaya gelmez. Geçmiş olsun.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim . Bel fıtığı riski olma gibi bir durum yok değilmi ? Röntgen-mr çekilmeye ihtiyaç varmı ?

merhaba, çok ciddiyse hekime görün , bel fıtığı olma riski her zaman yerden kağıt alırken bile nizami eğimiyorsan ,vardır .
Belden çok çeken tecrübeli bir ağabeyin olarak derim ki bacaklarda ve ayakta gerilme çekme veya uyuşma yoksa bir de parmak ucuna kalkabiliyorsan korkma. acilde bir kas gevsetici iğne vurul , 4-5 günde antreman yapma iyicene dinlen hiçbirşeyin kalmaz. hava değişikliği olduğu için belde ani kasılmalar olabiliyor. bir haftadır ben de de aynı sorun var 2 gün önce antremanlara döndüm.
geçmiş olsun.

merhaba, çok ciddiyse hekime görün , bel fıtığı olma riski her zaman yerden kağıt alırken bile nizami eğimiyorsan ,vardır .
Belden çok çeken tecrübeli bir ağabeyin olarak derim ki bacaklarda ve ayakta gerilme çekme veya uyuşma yoksa bir de parmak ucuna kalkabiliyorsan korkma. acilde bir kas gevsetici iğne vurul , 4-5 günde antreman yapma iyicene dinlen hiçbirşeyin kalmaz. hava değişikliği olduğu için belde ani kasılmalar olabiliyor. bir haftadır ben de de aynı sorun var 2 gün önce antremanlara döndüm.
geçmiş olsun.

Cevabınız için teşekkür ederim sizede geçmiş olsun . Konu kitlenebilir

Back
Yukarı