Bel Fıtığı sonrası

Öncelikle S.a

ben 20 gün önce T-barda yanlış bi hareket sonu belim incindi kas gevşetici filan kullanıyordum taki bida kıtlayana kadar.Doktor bel fıtığı olabilirsin dedi mr ye gitcem belki daha erken ama etraftakilerden ömür boyu ağrısını çekersin gibi söylentiler duydum.Beni düşündüren tek şey tekrar eski halime dönüp body başlayabilirmiyim yaşım 18.Bilgisi olan paylaşırmı. Allah size bel ağrısı vermesin bacağa vuruyor kötü birşey nyse uzun oldu cevap verirseniz sevinir.

Geçmiş olsun

Bir süre antremanlara ara verin, ilk evrede dinlenme çok önemli, yani yatak istirahatı. mr sonucuna göre eğer fıtık varsa ve çok büyük değilse büyük ölçüde iyileşme olabilir. doktorunuz fizik tedavi hareketleri verecektir yavaş yavaş onları yaparsınız. bir süre sonra da mermez bölgesi yani karın,bel,kalça kaslarını güçlendirecek egzersizlerle devam edip, omurgaya binen yükü azaltmış olursunuz. imkanın varsa yüzme de tavsiye ederim çok faydası olur.

teşekkrler
şuan temel ihtiyaçlarımı zor karşılıyorum.bilgisayarın açma tuşuna açmak için atla karayı seçiyorum bu beni korkutuyor

Back
Yukarı