bel hareketi sorunu

Trapez~

Üye
ben twist hareketini yaparken 30 dan sonra iç organlarıma bıçak saplanıyor gibi bir acı hissedip bırakmak zorunda kalıyorum . üst taraf gelişmeye başladı ama bel i inceltmem lazım twist te bu sorunu yaşıyorum . çözüm önerisi olanlar yazarsa sevinirim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:11 ----------

birde antremanda özellikle biceps antremanında kollarımdaki damarlar genişleyip belirginleşiyor . buda çok hoşuma gidiyor hep öyle kalsın istiyorum . hocalarımın kolları hiçbişey yapmadıkları halde damarlı ve belirgin . fazla ağırlık la zorlayarak mı çıkarabilirim damarları ? birde elimle biceps im arasındaki bölge sanırım ön kol oluyor o bölgeyi sertleştirmem için ne önerirsiniz ?

damarların görünmesini sağlamak yağ oranıyla ve derinin inceliğiyle alakalı diye biliyorum. yani ne kadar az yağ oranın olursa damarların o kadar net gözükecektir. elinle bicepsin arasındaki bölgede forearm dır. o bölge için fazla bi hareket bilmiyorum ama dumbbell ve bar ile yapılan bir hareket var ismini bilmiyorum o hareket orayı geliştirmene yardımcı olacaktır :)

ben twist hareketini yaparken 30 dan sonra iç organlarıma bıçak saplanıyor gibi bir acı hissedip bırakmak zorunda kalıyorum . üst taraf gelişmeye başladı ama bel i inceltmem lazım twist te bu sorunu yaşıyorum . çözüm önerisi olanlar yazarsa sevinirim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:11 ----------

birde antremanda özellikle biceps antremanında kollarımdaki damarlar genişleyip belirginleşiyor . buda çok hoşuma gidiyor hep öyle kalsın istiyorum . hocalarımın kolları hiçbişey yapmadıkları halde damarlı ve belirgin . fazla ağırlık la zorlayarak mı çıkarabilirim damarları ? birde elimle biceps im arasındaki bölge sanırım ön kol oluyor o bölgeyi sertleştirmem için ne önerirsiniz ?

Öncelikle sadece twist ile belini inceltemezsin.Bölgesel hareketlerle,bölgesel yağ atımı yapamazsın.Sadece sıkılaştırabilirsin.Bunlar farklı şeylerdir.

Dediğin bölge evet önkoldur.Sertleştirmek için de linki incelemeni tavsiye ederim.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/n-kol-egzersizleri-t21998.html

Damar çıkarmak kolay değildir.Düşük bir yağ oranı gerekir ve tabiki de sıkı çalışmış bir vücut.

Back
Yukarı