ByFelix
Yeni Üye
Merhabalar,
Bi kaç aydır sabahları belimde çok ufak bir ağrıyla uyanıyorum.
Küçük ayrıntılarla kafayı yiyen biriyimdir ve bu durum beni aşırı derecede sinirlendiriyor.
Bu ağrı tam beldeki uzun ve dikeyine olan kasların sonunda oluyor.
Kalçaya yayılma veya bi yerlerimi uyuşturma gibi bir durum da yok.
En son babamın arkadaşı olan bi fizyoterapisti aradım sorular sordu falan filan en sonundada belinde ödem oluşmuş dedi ve de spora birazcık ara ver sürekli orayı sıcak tut , termal jel sür falan dedi.
Belini zorlayacak hareketlerden bi müddet kaçın dedi çünkü bu artık kısırdöngüye girmiş dinlendirmezsen kesinlikle geçmez ama elinde sonunda geçecek bir durum merak etme dedi.
Şimdi arkadaşlar ödem söktürücü bir ürün veya bitkisel çay falan varmıdır acaba ?
Konuyla alakalı bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin.
Bi kaç aydır sabahları belimde çok ufak bir ağrıyla uyanıyorum.
Küçük ayrıntılarla kafayı yiyen biriyimdir ve bu durum beni aşırı derecede sinirlendiriyor.
Bu ağrı tam beldeki uzun ve dikeyine olan kasların sonunda oluyor.
Kalçaya yayılma veya bi yerlerimi uyuşturma gibi bir durum da yok.
En son babamın arkadaşı olan bi fizyoterapisti aradım sorular sordu falan filan en sonundada belinde ödem oluşmuş dedi ve de spora birazcık ara ver sürekli orayı sıcak tut , termal jel sür falan dedi.
Belini zorlayacak hareketlerden bi müddet kaçın dedi çünkü bu artık kısırdöngüye girmiş dinlendirmezsen kesinlikle geçmez ama elinde sonunda geçecek bir durum merak etme dedi.
Şimdi arkadaşlar ödem söktürücü bir ürün veya bitkisel çay falan varmıdır acaba ?
Konuyla alakalı bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin.