Merhaba arkadaşlar. Henüz vücut geliştirmeye başlamadım ama daha önce pek yaygın olarak görmediğim ama kendimde de olan bu göbekten sonra olan o kıvrım nasıl düzelir hangi bölgelere çalışmak gerekir merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
teşekkür ederim yani sorun kiloKilo vererek. Bölgesel birşey yoktur kilo verdikçe fazlalık gider .
132 cm omzum var o orta 77 bel simidi 84 suan bile çok goze batiyoVg yaptığın zaman üst vücut gelişeceğinden alt vücut göze batmayacaktır![]()
benim bel 88 kalça 100132 cm omzum var o orta 77 bel simidi 84 suan bile çok goze batiyo
aslında kalça kemiği geniş değil bence. yağlar hep kalçada toplanıyor. kilo alınca göbek çok az genişliyorGenetik orası wide hip bones deniyor yapacak bişeyin yok skinny fatsın yağ yakmalısın
Hocam bir de şunu diyeceğim benim vücut da böyle ve tişörtler çok kötü duruyor tişört giyince cidden kız gibi gözüküyor nasıl düzeltebilirim bu durumu spora gitmemiş arkadaşların bile üst vücudu benden geniş.Doğru diyet, ağırlık antrenmanı, kardiyo çaresi bu. Üst kısmın dar omuzların nerdeyse belinden dar üst kısım genişledikten sonra eğer kalça kemiği genişliğiyse de daha az göze batacaktır.
aynen hocam ben de aynı dertten muzdaribimHocam bir de şunu diyeceğim benim vücut da böyle ve tişörtler çok kötü duruyor tişört giyince cidden kız gibi gözüküyor nasıl düzeltebilirim bu durumu spora gitmemiş arkadaşların bile üst vücudu benden geniş.
Bu durumun sebebi vücudun bunu düzeltmek için de vücudunu düzeltmen gerekiyor spora başladıktan sonra zaten farkı göreceksin. Sihirli bir formül arıyorsan yok ama siyah kıyafetler ve korseli atlet kullanabilirsin şu dönemde biraz daha toplu gösterebilir vücudunu tabi bunlar geçici çözümler tek ilacın spor.Hocam bir de şunu diyeceğim benim vücut da böyle ve tişörtler çok kötü duruyor tişört giyince cidden kız gibi gözüküyor nasıl düzeltebilirim bu durumu spora gitmemiş arkadaşların bile üst vücudu benden geniş.
Anladım bende kilo yok fazlalık olarak üst gövdem dar bayağı 3 aydır da spora gidiyorum eskisinden iyiyim ama sanki genişlemiyor üst vücudum. Hareketli makarada 55kg nizami seated row yapabiliyorum aynı kilo ile çalışanlar benden çok daha genişler.Bu durumun sebebi vücudun bunu düzeltmek için de vücudunu düzeltmen gerekiyor spora başladıktan sonra zaten farkı göreceksin. Sihirli bir formül arıyorsan yok ama siyah kıyafetler ve korseli atlet kullanabilirsin şu dönemde biraz daha toplu gösterebilir vücudunu tabi bunlar geçici çözümler tek ilacın spor.
Kaldırdığın ağırlık değil kas kütlen ve anatomik yapın burda bahsedilen konu çalışmaya devam et zor olacak belki yavaş olacak ama pesetmezsen istediğini elde edeceksin. Pes edersen daha çok kaybedersin. Senden daha geniş olanlar senin moralini bozmasın seni motive etsin.Anladım bende kilo yok fazlalık olarak üst gövdem dar bayağı 3 aydır da spora gidiyorum eskisinden iyiyim ama sanki genişlemiyor üst vücudum. Hareketli makarada 55kg nizami seated row yapabiliyorum aynı kilo ile çalışanlar benden çok daha genişler.
Anladım Hocam tam gaz devam o zaman o sırt üçgen olacakKaldırdığın ağırlık değil kas kütlen ve anatomik yapın burda bahsedilen konu çalışmaya devam et zor olacak belki yavaş olacak ama pesetmezsen istediğini elde edeceksin. Pes edersen daha çok kaybedersin. Senden daha geniş olanlar senin moralini bozmasın seni motive etsin.