Beli kalınlaştırmak için ne önerirsiniz?

Arkadaşlar iyi çalışmalar,
4 senedir bu sporu yapıyorum yaşım 22 boyum 1.90 kilom 84.Benim sorunum belimin çok ince olması.Ne yaptıysam bir türlü kalınlaştıramıyorum.Şimdi biz çalışıyoruz da inceltemiyoruz demeyin sakın çünkü bu durum gerçekten moralimi bozuyor.Bir kot pantolon giyemiyorum gönül rahatlığıyla.Dediğim gibi tek sorunum bel bölgesinde şu an fotoğraf ekleyemiyorum ama fena sayılmam.Kollarım soğuk 41 cm. göğüs ve omuzlarımda fena sayılmaz.Bacaklarımda eksik var ama dediğim gibi kafama taktığım bölge bel bölgesi.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar iyi çalışmalar,
4 senedir bu sporu yapıyorum yaşım 22 boyum 1.90 kilom 84.Benim sorunum belimin çok ince olması.Ne yaptıysam bir türlü kalınlaştıramıyorum.Şimdi biz çalışıyoruz da inceltemiyoruz demeyin sakın çünkü bu durum gerçekten moralimi bozuyor.Bir kot pantolon giyemiyorum gönül rahatlığıyla.Dediğim gibi tek sorunum bel bölgesinde şu an fotoğraf ekleyemiyorum ama fena sayılmam.Kollarım soğuk 41 cm. göğüs ve omuzlarımda fena sayılmaz.Bacaklarımda eksik var ama dediğim gibi kafama taktığım bölge bel bölgesi.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kardeşim ondan kolay ne var sende :D ne yap biliyormusun cok uyu geceleri hamur işleri aşırı yağlı yemekler yiyip uyu 1 ay sonra karnın davul gibi olur :D

yan mekik çalışabilirsin. oblikler çok hızlı büyüyen kaslardır.

benimde karın yanında bosluklar var kilo al diyorlar ama alakasız cunku kalcanın yanlarında hafiif yag tabakası var bende o boslukları dolduramıyorum

Beli kalınlaştırmak için dumbellerle yana eğil deatlifte olabilir..ağırlıkla mekik vb

Side bend hareketini ağır kilo az tekrar olarak uygula + kucağında veya omzunda barbell ağırlıkla twist yaparak oblikleri çalıştır(sert dönüşler yapıp kendini sakatlama :) ) + deadlift. Kalınlaşmaması mümkün değil. Mide hareketlerini de yüksek ağırlıkla yaparak mide kaslarını bir nebze ileri doğru büyütebilirsin genelde pek güzel durmaz çok iri değilsen ama belki istiyorsundur.

Back
Yukarı