Belkin Yuri 418 KG deadlift 101 KG

Kolpaya gel. Adam yerden 8 santimetre ya kaldırdı ya kaldırmadı. Plakalar kocaman zaten, adam da sumo yapıyor ve göreceli tıknaz. sonuç bence kaale alınacak gibi değil.
olurmu en bu sporda önemli şey elinle kaç kiloyu bir kaç saniye tutabildiğindir süper bir güç gösterisi gerçekten
Female_bench_press_record.gif

bench press böyle yapılır önemli olan kaç kiloyu kurallar çerçevesinde kaldırdığındır

Ben hayatımı powerlifting yarışmasında derece yapmak için yaşarım
başka hiçbir şeyin önemi yoktur ne range of motion,ne kas gelişimi ne sağlığım nede tüm bu saçmalıklar sadece 10 saniyelik kısa süre sonra ben özgürüm
(Dipnot; yarışmaya katılabilmek için kendi cebimden ekstra para da öderim )

tumblr_inline_myfzyoomm71qc09e5.jpg

Spor niye gelismiyor diye düşünmeye pek gerek yok xD
TR'nin en buyuk body forumunda sunlar konuşuluyorsa yazik :(
cahilsen yazma kardeşim gerçekte r yapçak adamlar burdan ne yazıyor ronnie coleman niye tekerlekli sandalyede kaldı araştır bakayım sen o ağırlıkların altına yüzde 5 yağ oranındayken gir 2 sene sonra tekerlekli sandalyede görürüm ben seni[DOUBLEPOST=1519746174][/DOUBLEPOST]
olurmu en bu sporda önemli şey elinle kaç kiloyu bir kaç saniye tutabildiğindir süper bir güç gösterisi gerçekten
Female_bench_press_record.gif

bench press böyle yapılır önemli olan kaç kiloyu kurallar çerçevesinde kaldırdığındır

Ben hayatımı powerlifting yarışmasında derece yapmak için yaşarım
başka hiçbir şeyin önemi yoktur ne range of motion,ne kas gelişimi ne sağlığım nede tüm bu saçmalıklar sadece 10 saniyelik kısa süre sonra ben özgürüm
(Dipnot; yarışmaya katılabilmek için kendi cebimden ekstra para da öderim )

tumblr_inline_myfzyoomm71qc09e5.jpg
yarışmaya katılmak için para ödeme saçmalığı çok doğru ayrıca powerlifting diye bir spor yok zaten :)

Pek full gibi gelmedi bana. Plakalar büyük, bar bayağı esnedi filan. Basit newton fiziginde is eşittir kuvvet çarpı yoldur. Adam yolu cok azaltti.

Roni coleman olayina katilmiyorum.benim yag oranim %18 suan belimi sakatladim yatiyorum. Ayakkabimi bile baglayamiyorum.yaglar beni niye korumadi

Bro Sience muhabbetler bu foruma yakışmıyor.

fırat balkaya youtube ye bir kaç video yükledin diye kendini powerlifting de ilah falan zannediyorsun çok boş bir adamsın sen
zaten yaptığı o videoların arkasına sığınarak gelip burada muhatap alınacak mesaj falan değil deyip atıp tutuyor
ben orda kendi fikrimi söyledim ancak bunlar kafayı powerlifting ile feci şekilde bozdukları ve ruh sağlıkları bozulduğu için rahat duramıyorlar
inan ben video çekmeye başlasam kaçacak delik arar o deliği bulur ve oradan bir daha çıkmaz

cenk hoca milli takım antrenörü 180 kiloyla 8 tekrar bench press yapıyor ve adam bodybuilder sizin gibi kafayı powerliftingle bozmamış ama sizin 1 tekrar yapamadığınız ağırlıklarla adam 30 tekrar yapar ve yağların vücudu koruduğunu bu adam söylüyor aynen siz bu adamdan iyi biliyorsunuz zaten hiç birinizin yağ oranı yüzde 15 in altında değil zaten ama sen yüzde 5 yağ oranıyla yap bakalım 360 kilo deadlift 360 squat 1000 kg leg press sonra tekerlekli sandalyede kalıyor musun kalmaz mıyor musun anlarsın bu arada ilaç ismi vermiyim ama bazı ilaçlar acı hissini size hissettirmez bu yüzden sakatlandığınızıda anlamassınız[DOUBLEPOST=1519841386][/DOUBLEPOST]
Yağlar belki soğuktan yada ani çarpmalardan (araba kazaları gibi) koruyabilir ama spor sakatlıklarını engellemez.
engellemez ama eklemleri bir nebzede olsa koruyor

yemin ediyorum pazardan her iki ellerine 5 er poşet sebze meyve doldur ver 200 metre sonra ellerim kesildi ah çok zormuş bunları böyle taşımak demezlerse neyim
benim babam hayatında spor yapmış bir insan değil elleri genetik ve çocukluğundan beri çalıştığından baya bir büyük
geçenlerde ağaçtan zeytin topluyorduk yağ yaptırmak için,çuval tamamen zeytinle doldu ben çuvalı kavradım arabaya götürdüm ancak götürürken gerçekten zorlandım bilek antremanı ve kavrama antremanı yapmama rağmen o ağır çuvalı tek seferde götüremedim
babam aşağı yukarı aynı ağırlıkta bir çuvalı tek seferde arabaya götürdü
babam daha önce odamdaki 7.5 kg ağırlık ile kol çalışmayı denemişti ve yapamamıştı sen bunu nasıl kaldıyorsun çok ağır demişti,ki ben 7.5 kg ile kol çalışmıyorum çok daha yüksek kilolarla çalışıyorum
fonksiyonel güç çok farklı bir şeydir,powerliftingciler o kadarda güçlü değiller örnek veriyorum çoğu powerliftingciyim diye geçinenleri bilek güreşinde 2 saniyede indiririm ama ben bilek güreşinde ustayım diyemem

yemin ediyorum pazardan her iki ellerine 5 er poşet sebze meyve doldur ver 200 metre sonra ellerim kesildi ah çok zormuş bunları böyle taşımak demezlerse neyim
benim babam hayatında spor yapmış bir insan değil elleri genetik ve çocukluğundan beri çalıştığından baya bir büyük
geçenlerde ağaçtan zeytin topluyorduk yağ yaptırmak için,çuval tamamen zeytinle doldu ben çuvalı kavradım arabaya götürdüm ancak götürürken gerçekten zorlandım bilek antremanı ve kavrama antremanı yapmama rağmen o ağır çuvalı tek seferde götüremedim
babam aşağı yukarı aynı ağırlıkta bir çuvalı tek seferde arabaya götürdü
babam daha önce odamdaki 7.5 kg ağırlık ile kol çalışmayı denemişti ve yapamamıştı sen bunu nasıl kaldıyorsun çok ağır demişti,ki ben 7.5 kg ile kol çalışmıyorum çok daha yüksek kilolarla çalışıyorum
fonksiyonel güç çok farklı bir şeydir,powerliftingciler o kadarda güçlü değiller örnek veriyorum çoğu powerliftingciyim diye geçinenleri bilek güreşinde 2 saniyede indiririm ama ben bilek güreşinde ustayım diyemem
Fonksiyonel güçten bahsedip güzel giderken bilek güreşi örneği vermen olmadı başkan.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı