Afsin.A
Üye
Bel göbekten: 83-84
Boyun :36
Postür tavsiyesi için saolun. Hedef derken ben abartılı bir vücut hedeflemiyorum. Yani yağlı ve iri olmak istemiyorum . Bu konuda bir öneriniz olur mu peki?O senin hedefine göre değişir de, postüründe bir bozukluk var mı ona bir baktır derim.
Yorum için saolun. Büyümeye yönelik derken bulk programı mı yani split program mı? Ve beslenmem de bulka göre mi olmalı sizce? Bu arada vücudunuz gayet iyi hedefim bu tarz bir vücut diyebilirim, ona göre yol gösterebilirseniz sevinirimBoyumuz aynı senle. Bence hem büyümeye yönelik çalış hemde yağları vermeye yönelik. Haftada 3 gün antrenman 1 veya 2 gün cardio şeklinde çalışabilirsin. Kaliteli karbonhidrat tüket.
Tamamdır uyarınız için teşekkürler[DOUBLEPOST=1486496247][/DOUBLEPOST]Dostum lordozun var, araştır internette esnetmeleri aksatmadan yap ve lordoza sebep olan durumlarından kaçın. (Yüzüstü yatmak, sürekli oturmak vs)
Tamamdır teşekkür ederimOrtada herhangi bir kas kütlesi göremediğim için kas kütlesi eklemeni öneririm çünkü yağ yakmaya devam edersen bildiğin zayıf olacaksın istediğini elde edebileceğini düşünmüyorum.Arkadaşın dediği gibi bende bir postür bozukluğu gördüm kalça arkaya çıkık ve karın öne düşük bunu araştırıp düzeltmeni tavsiye ederim.
Sent from my iPhone using Tapatalk