Belli bir noktaya geldim şu an ne yapmalıyım? Resimli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afsin.A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Afsin.A

Üye
IMG_0678.JPG
IMG_0676.JPG
Yaşım 19 kilo 68-69 boy 172. Spora ağustos ayında başladım ve 90 kiloydum. İlk 3 ay kardiyo ve ağırlık beraber yaptım ama son 2 aydır sadece ağırlık çalışıyorum. Şu an yağ oranım muhtemelen 18-19 civarındadır. Hangi yoldan gitmeliyim definisyon mu bulk mu vs. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bel göbekten: 83-84
Boyun :36

Biraz kalori açığı oluşturup çalışmaya devam edebilirsin (kardiyo ile beraber). Hem yağ oranın düşer hem de belli bir kas miktarın olur, istediğine ulaşmış olursun.

Boyumuz aynı senle. Bence hem büyümeye yönelik çalış hemde yağları vermeye yönelik. Haftada 3 gün antrenman 1 veya 2 gün cardio şeklinde çalışabilirsin. Kaliteli karbonhidrat tüket.
Yorum için saolun. Büyümeye yönelik derken bulk programı mı yani split program mı? Ve beslenmem de bulka göre mi olmalı sizce? Bu arada vücudunuz gayet iyi hedefim bu tarz bir vücut diyebilirim, ona göre yol gösterebilirseniz sevinirim

Dostum lordozun var, araştır internette esnetmeleri aksatmadan yap ve lordoza sebep olan durumlarından kaçın. (Yüzüstü yatmak, sürekli oturmak vs)

Ortada herhangi bir kas kütlesi göremediğim için kas kütlesi eklemeni öneririm çünkü yağ yakmaya devam edersen bildiğin zayıf olacaksın istediğini elde edebileceğini düşünmüyorum.Arkadaşın dediği gibi bende bir postür bozukluğu gördüm kalça arkaya çıkık ve karın öne düşük bunu araştırıp düzeltmeni tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dostum lordozun var, araştır internette esnetmeleri aksatmadan yap ve lordoza sebep olan durumlarından kaçın. (Yüzüstü yatmak, sürekli oturmak vs)
Tamamdır uyarınız için teşekkürler[DOUBLEPOST=1486496247][/DOUBLEPOST]
Ortada herhangi bir kas kütlesi göremediğim için kas kütlesi eklemeni öneririm çünkü yağ yakmaya devam edersen bildiğin zayıf olacaksın istediğini elde edebileceğini düşünmüyorum.Arkadaşın dediği gibi bende bir postür bozukluğu gördüm kalça arkaya çıkık ve karın öne düşük bunu araştırıp düzeltmeni tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamamdır teşekkür ederim

Back
Yukarı