Bembeyaz dişler için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2shae

Üye
Estetikte güzel vücut kadar bembeyaz dişlerde önemlidir o yüzden size kullanıp da memnun kaldığım diş macununu paylaşmak istedim

Theramed Oxy-White

24836_buyuk.jpg

Yaklaşık 1 ay önce migrostan 8 liraya aldım günde 2 kez olmak üzere düzenli olarak fırçalıyorum gözle görülür bir fark var özellikle ön alt dişleri sapsarıydı onları bile beyazlattı. Şimdi ilk tüpüm bitmek üzere

Sensodyne Whitening

sensod_whitegelBG.jpg

aldım, fiyatı Theramed'den daha pahalı 17 lira ama köpüklü formülüyle heryere nüfus ediyormuş baya iddialılar merak edip onu kullanacağım şimdi umarım verdiğim paraya değer.

Şimdilik size önerim Theramed kullandım ve çok memnun kaldım.

Allttaki ürünü bende merak ediyorum zaten farkıda köpüklü olması ulaşılamaz yerlere bile nüfus eder kullanmak lazım paylaşım için sağol..

Benim dişler genetik beyazdır(çay, kahve, sigara, alkol yok denecek kadar az). Bir ara kahveyi baya arttırmıştım ama şimdi onuda kestim diyebilirim. Beyaz diye fazla fırçalamadığım için dişlerimin bazılarında çürüme başlamış :S Bunun için bende sağlam bir diş macunu arıyorum beyazlık ve sağlık açısından sensodyne düşünüyordum. Fakat önce bir Theramed Oxy-White deniycem. ;)

Arkadaşlar bu tarz ürünleri kullanmamanızı tavsiye ederim. Bu ürünler genellikle içerdikleri büyük partiküllerle mine yüzeyinden aşındırma yaparak beyazlık elde ederler.
Belli bir miktar aşındırmanın geri dönüşü vardır. Ancak daha fazlası geri dönüşümsüz olarak mine dokusuna zarar verir.
Hele ki mine kaynaklı değilde içsel nedenlerle bir renklenme varsa hiçbir faydası olmaz. Şayet diş renginizden memnun değilseniz en iyisi bir diş hekimine muayene olarak, size uygun tedavi seçeneklerini almanız olacaktır.

Arkadaslar,
Diş macunları dişi beyazlatmaz, sadece normal rengine döndürmeye yardımcı olur. Diş temizletme de aynı şekildedir. Dişi beyazlatmak istiyorsanız bunun ilaçlı, lazerli bir teknigi var. Beyaz bir ilaci dişinize sürüyorlar, bir süre lazeri tutuyorlar evinize yolluyorlar. Büyük bir derecede dişlerinizi beyazlatıyor.Kısaca sizin dişinizin normal rengi sarıysa, diş macunu en fazla bu renge döndürür, daha fazlasını beklemek yanlış olur.

İçeriğindeki beyazlatıcı maddelerden dolayı diş minesine zarar vermez mi?

İçeriğindeki beyazlatıcı maddelerden dolayı diş minesine zarar vermez mi?

beyazlatıcılı diş macunları devamlı kullanımlarda diş minesine zarar verir diyordu bir uzman iyi araştırmanız lazım kullanacaksanız.. bence en iyisi misvak günde 5 dk yetiyor.. oda bilgisayar karşısında bişey okurken veya izlerken..tavsiye ederim..

büyük alış veriş merkezlerinde ve bazı eczanelerde bulabilirsin

Arkadaşlar uzun araştırma sonucunda kararımı gatada profesör olan diş hekimi yakınımın yardımıyla colgate total ürünlerinde kıldım.

box_whiteningpaste.jpg

tube_whiteningpaste.gif

Yok ben beyazlatıcı etkili istiyorum diyorsanız da şu olabilir ki ben bu gün bunu satın aldım 7 küsür lira fiyatı var + colgate diş fırçası hediyeliydi 125 ml;

box_whiteninggel.jpg

tube_whiteninggel.jpg

Colgate i hiç beğenmiyorum ben :D.İpana daha iyi bence..
Düzenli fırçalandıktan sonra isterse signal olsun =)

Ben colgatciyim çünkü ağzı ciflemişcesine temizleyen tek ürün colgate .. =)

Düzenli fırçalandıktan sonra isterse signal olsun =)

Ben colgatciyim çünkü ağzı ciflemişcesine temizleyen tek ürün colgate .. =)

aynen önemli olan düzenli olarak fırçalamak. Bende su an colgate Advanced vhitening ve oralB agız suyu kullanıyorum su an. güzel ama bittiğinde theramed i deniyeceğim ağız suyu ve diş macunu bir arada olandan kullanıcam

BE_TM_PD_2in1_Oxywhite_0508_pboxx-pixelboxx-130553_72dpi_425H_425W.jpg

Back
Yukarı