Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

valla ne diyeyim sadece bu başlıktan 300 spartalıyı kurarız.. takdir ettim arkadaşlar. ben 1,5 senedir çalışıyorum ve 1 mass küre girdim çıkartabildiğim max kilo 130kg bir tekrar idi. 2-3 ayda 100 üstüne çıkan arkadaşları gördükçe şaşıyorum.. helal

boyum 1.84 67 kılo da basladım badıye sımdı 90 ım hıc streoıt veya kılo aldırıcı suplament almadım dogal guc fazla herhalde :D 135 kg 6 tekrar normal setım maxımum denemedım :D

ama onemlı olan agır kılo basmak degıl harekete nizami yapmak bunuda unutmayın :D

Son düzenleyen: Moderatör:
ne diyelim allah gücüne kuvvetine zeval vermesin...devam et....

Son düzenleme:
ben 1.79 boyunda 67 kiloyum body e başlayalı 1 yıl oldu ama hala 70 i göremedim:)
dogru besleniyorum hiç bir ek besin almadım şimdi bulk alıcam eczaneden bugun yarın baslarm 3-4 kilo alıp bırakıcam
ama asıl sorun şu vucudum gelişiyor kilom az olmasına ragmen cok iyi bi vucudum var genetik olarak iriymişim ama kilo alamamı anlayamadım:(

Evde çalışarak

Merhaba kilom 75 boy 1.74
Ben 1 aydan beri evde çalışıyorum
Şu anda 3 * 10 34kg. basabiliyorum.
3* 8 20 kg'dan başladım.

valla ne diyeyim sadece bu başlıktan 300 spartalıyı kurarız.. takdir ettim arkadaşlar. ben 1,5 senedir çalışıyorum ve 1 mass küre girdim çıkartabildiğim max kilo 130kg bir tekrar idi. 2-3 ayda 100 üstüne çıkan arkadaşları gördükçe şaşıyorum.. helal
Bazi ozel durumlar da olmuyor degil.Bugun salona yeni baslayan bir arkadasi gordum kendisi 1.70 ve kilosu 79,100 kilo ile 10 tekrar yapti.Bu biraz da kisiye ozel diye dusunuyorum.

1.82 boy 76 kilo 18 yaş 3. ay sporda 45 kilo son sette 8 tekrar yapıyorum ki kollarım ve gogus bolgemde yeni baslayan birine gore gayet gelismiştir 3. ayında 100 kg bench basabilen arkadasların bu sporu yapmasına gerek yok sanırım :)

önemli olan agır kaldırmak degıl goruntudur benım salonda abı var profosonel hayvan gıbı ama pazuyu mesela 30 la çalışıyo bench de tam hatırlaıym 80 faln posterlerı falnda var,önemlı olan duzen ve kası çalıştırmak.emınımkı şu şukadar kılo kaldıyom faln yazan kışıler kendılerını zıyan edıyo agır yapcam dıye ya tam hareketlerı yapamıyolar yada kaslarını çok yıpratıyolar

3 yada 100 kilo basıyo faln çok normal olabılcek seyler,mesela agır bı işte çalısan ınsanlar faln,tahmınlerden daha güçlü olan ınsanların gecmısınde mutlaka bu tarz bişeyler vardır.nekadar genlerınde bişeyler olsun güç vb bunu ortaya çıkarcak bişey yapmalısın

ben 1.78 boy dayım...benc 50*6 yapyom
pek ağır kaldırmıyorum..vücuda bakılınca bu adam80 90kg yapar diolar amma yok işte yapamıyoz genetik heralde :)

arkadaşlar sizce bunun bilekle alakası olabilirmi?
çünkü zaıf bilegi olupta kolu iyi olan ben sırf bu yuzden kaldıramıyorum bilege yuk biniyor kopru zayıf oldugu için bırakıyorum
ama bilek gucu gerekmeyen durumlarda ise rahatım...
sizdede bilekten kaynaklı kaldıramama duruları varmı?
özellikle genel bi soru oldugu için profesyonel yoneticilere sormakta isterim...
tşkler..

yaş 17,boy 1,79 kilo 82...bundan 4-5 ay önce kürsüz ve supplement desteksiz 110 kilo girdim..o zamandan bu yana hiç bench girmedim,bi kaç hafta sonra yeniden başlıyacam amacım 1,5 ay sonnra 140 kilo basmak:)tabiki saupplement destekli

110 dan 140 çıkmak 50 den 80e çıkmaya benzemez .thums:

En son 135kg yaptım(barla birlikte)... Hedefim 200:D

110 dan 140 çıkmak 50 den 80e çıkmaya benzemez .thums:

Sanırım iyice bakmamışsın başlıktaki yazılara çünkü o mesajı attık sonra yukarıdakinide attım;) demekki benziyormuş;) Hatta 200 basıcamda diyorum ama öss gibi bir dert olduğu için yetersiz beslenme, bu işe konstre olma gibi sorunlarımda olduğu için bu hedefimi önümüzde yaz gerçekleştireceğim inş.

kusura bakmayın ama ben bısey sorucam benım boyum 188 yasım 18 kılom 105 bench pressde 60 kılo basıyorum 10 tekrarla ayrıca 3. ay ım bıtıyo 4. ay a gırıcem soyle bı dusundumde bendemı bı hata var acaba okuduklarıma gore rahat 90 100 basmam lazım sankı :S ?

Back
Yukarı