Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

ters piramit ile geçilmeyen 80 kilo geçilmiş olup 2 ayda 100 kilo 1 tekrar başarılmıştır.
ters piramit benim bench pressde çok işime yaradı.
konuya not düşme ihtiyacı hissettim çünkü senin tavsiyen ile denedim bunu ben teşekkürler berkay.
Güzel tüyo bende berkaya ve sana teşekkür ederim hocam tıkandığım yerde uygulamaya başlarım ters piramiti.

1,5 ay oldu 40 kilo 12 tekrar yapıyorum yükseltmeyi denemedim şimdilik bir iki antrenmana artırıcam.

Ama bu kişisel bi olay bir kişi 50 kaldırıyo bi kişi 120 ikisi arasında bi kıyas yapamayız vücutları nasıl güç farkları var illaki aynı olmayacaktır. Bence kendinizi sadece bununla kıyasa sokmayın arkadaşlar ben sakatlanma korkusu ile 15 kilo ile başladım şu anda rahat artırabilirim ama zamanı var :)

Bu aralar bir bench press'te ciddi bir artış yaşıyorum. 3. sette 110 ile 7 tekrar çıktığı oluyor. Ramazan gelmeden 120'ye çıkarmayı düşünüyorum son seti.

şu aralar 70x8 çıkıyor. özellikle antrenmanlara eklediğim dumbell presslerin bench press e ciddi katkısı olduğunu düşünüyorum. ilk hedef 90x8

3 aydır diyette olduğum için pek bir ağırlık artışı sağlayamadım bugün bir deneme yapıp en azından morelimi biraz düzeltiyim diye bir 80 kg denemesi yaptım 5 tekrar sayılır son tekrar çok zorlasada. 10. ayımdayım.

kilom 78
eskiden en fazla 90 kiloya çıkmıştım bench presste

3 yıl upuzun bir aranın ardından tekrar başladım
1 ayın sonunda şu an 57.5 kilo basabiliyorum, eski halime gelmem sanırım çok uzun sürecek

bu rakamlar 1 rep maks değil, son sette minimum 6-8 tekrar çıkabilen repler. sakatlık riski yüzünden en çok ne kaldırabilirim konusunu hiç denemedim

İlk olarak kilona bağlı kilon yüksekse biraz kötü diyebiliriz.
Ancak 50-60 kiloysan fena değil diyebiliriz başlangıç için.
Birde 30 kilo derken bar ağırlığı dahil mi değil mi?
Bench press biraz zor gelişen bir harekettir ancak zamanla üstesinden gelirsin.
haklısınız yag oranım var biraz boy 185 klio 90 bu zamana kadar hiç sporla ugraşmadım bar dahil 30 hem yag oranımı düşürmeye çalışıyorum agğırlıkları nasıl attırabilirim yag oranım da var

haklısınız yag oranım var biraz boy 185 klio 90 bu zamana kadar hiç sporla ugraşmadım bar dahil 30 hem yag oranımı düşürmeye çalışıyorum agğırlıkları nasıl attırabilirim yag oranım da var
Bench presste bir sürü unsur var.
Benchte nerde takıldığınızdan hangi kasınızın daha zayıf olduğunu anlayıp o kasa biraz daha yönelip benchi geliştirebilirsiniz.
Bir yandan tabiki benche düzenlice devam edin.
Değişik tutuş açıklıkları deneyip size en uygununu bulun.
Yazarak anlatım pek etkili olmayacak.
Siz şu videoları izlerseniz daha iyi olur.
https://www.youtube.com/watch?v=PXlNqKTvWw4

50 kg 8 tekrar cidden çok kötü 73 kiloyum ve diyet yapıyorum bilinçsizce spor yapmayın yaptırtmayın 10 kg kas kaybettim yağ yakcam diye nerdeyse :D

Bench presste bir sürü unsur var.
Benchte nerde takıldığınızdan hangi kasınızın daha zayıf olduğunu anlayıp o kasa biraz daha yönelip benchi geliştirebilirsiniz.
Bir yandan tabiki benche düzenlice devam edin.
Değişik tutuş açıklıkları deneyip size en uygununu bulun.
Yazarak anlatım pek etkili olmayacak.
Siz şu videoları izlerseniz daha iyi olur.
https://www.youtube.com/watch?v=PXlNqKTvWw4
Teşekkür ederim okadar emek verip ugraşmışsın sağol başlıyorum izlemeye :)

http://vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?t=7146

Bu başlıkta da 200-300 kg benchler havada uçuşuyor :D 10 sene önceden başka bir forumda:) bb veya pl ile ugrasanlarin bu abartmaları yok mu ? Muhtemelen karşı tarafın abarttığını biliyor ben de abartayım o zapman diyor internette dünya bench rekoru kırılıyor bu şekilde

Bu sayfanin ilk mesajlari da o şekilde 6. Ayım 100 kilo 8 tekrar bench, 80 kg curl, 150 kg incline :) penis muhabbetleri gibi herkesin 25 cm üstü:)

dünya bench rekorunu 180 kiloluk bir rus 335 kg ile kırmış düşünün artık. O kadar kolay mi 250 kg bench basmak

Son düzenleme:
En son 90 kg kaldirdim
72 kiloyum

Back
Yukarı