MuscularGuy
Üye
9.ayım 1.83 82kg 60kg 8tekrar max
Güzel tüyo bende berkaya ve sana teşekkür ederim hocam tıkandığım yerde uygulamaya başlarım ters piramiti.ters piramit ile geçilmeyen 80 kilo geçilmiş olup 2 ayda 100 kilo 1 tekrar başarılmıştır.
ters piramit benim bench pressde çok işime yaradı.
konuya not düşme ihtiyacı hissettim çünkü senin tavsiyen ile denedim bunu ben teşekkürler berkay.
benim 2. ayım 30x3 yapabiliyorum normalmi yoksa çok mu kötü![]()
30 kiloda bile son tekrarlarda kollarım titriyor nasıl çıkarabilirim tavsiye verebilirmisinBencce iyi zaten ilk ay boş barla yaparlar ama daha çok tekrar çıkarman lazım bence
İlk olarak kilona bağlı kilon yüksekse biraz kötü diyebiliriz.benim 2. ayım 30x3 yapabiliyorum normalmi yoksa çok mu kötü
haklısınız yag oranım var biraz boy 185 klio 90 bu zamana kadar hiç sporla ugraşmadım bar dahil 30 hem yag oranımı düşürmeye çalışıyorum agğırlıkları nasıl attırabilirim yag oranım da varİlk olarak kilona bağlı kilon yüksekse biraz kötü diyebiliriz.
Ancak 50-60 kiloysan fena değil diyebiliriz başlangıç için.
Birde 30 kilo derken bar ağırlığı dahil mi değil mi?
Bench press biraz zor gelişen bir harekettir ancak zamanla üstesinden gelirsin.
Bench presste bir sürü unsur var.haklısınız yag oranım var biraz boy 185 klio 90 bu zamana kadar hiç sporla ugraşmadım bar dahil 30 hem yag oranımı düşürmeye çalışıyorum agğırlıkları nasıl attırabilirim yag oranım da var
Teşekkür ederim okadar emek verip ugraşmışsın sağol başlıyorum izlemeyeBench presste bir sürü unsur var.
Benchte nerde takıldığınızdan hangi kasınızın daha zayıf olduğunu anlayıp o kasa biraz daha yönelip benchi geliştirebilirsiniz.
Bir yandan tabiki benche düzenlice devam edin.
Değişik tutuş açıklıkları deneyip size en uygununu bulun.
Yazarak anlatım pek etkili olmayacak.
Siz şu videoları izlerseniz daha iyi olur.
https://www.youtube.com/watch?v=PXlNqKTvWw4