Arnold88 video koymadıktan sonra bu kadar uçuk bir rakama kimse inanmaz.240 kilo bench ne demek yahu !
Siteye videosunu atabilir misiniz?salonda tanıdık bir abi var 270 basıyor ben yardım ediyorum göğüs antremanlarınainanırım ben.
bu arada konuyla ilgili 70x6 yaptım son göğüs antremanımda.artcak daha abisi![]()
bugün rekorumu kırdımbar dahil olmak üzere 90 kg 10 tekrar yaptım..
yabanci belkide haklı olabilirsin dediklerinde.. yani dışarıdan bakılınca abes kaçabileceğinin farkındayım.. ama başlığımda da yazdığım gibi kolay geliştiğine inandığım bir vücudum ve cocukluk döneminden bu yana bir de sağlıklı beslenmem de olunca işin içinde bana pekte şaşırtıcı gelmiyor.. eğer takip edersen veya denk gelirsen ileriki zamanlarda (1-2 ay içinde) yeni fotoğraflarımı ve de videomu ekliyeceğim üye fotoları bölümündeki başlığıma.. ha birde şu var şimdi bazı kişiler düşünebilir 2 ay sonra belki 90 basıcak diye o zaman koyucak falan o yüzden istersen şimdide koyabilirim buraya videomu ? ama 2 ay sonra başlığımda 100 kg koymayı tercih edicem ben şahsen çünkü vücudumdaki görülmesini istiyorum.. hala inanmadım dersen senimi kırıcam koyarım bi video?