bomberman dedi:arkadaslar sakin olun lütfen... bir kere kür yapmadigini iddia edipte 200 bastigin söyleyen olmadi bu baslikta... ikincisi 100 150 basmak o kadar garip bir sey degil. ne biliyorsun bu adamlarin senelerce bu spor icin ter akitmadigini? o yüzden inanilmayacak bir sey degil. kaldi ki hemen hemen herkes bir sene boyunca iyi beslenir iyi calisir iyi dinlenirse 100 kiloda 1 tekrari rahatlikla cikarabilir benchte. ha yalan söylüyorsa kendi bilecegi is. sadece kendini kandirir. yapacak bir sey yok. lütfen bilmeden etmeden görmeden insanlara laf atip forumun seviyesini düsürmeyelim. ne demis eski bir minibüscü? "nazar etme ne olur, calis seninde olur"saygilar.
javsin dedi:burada yazması kolay herkes basıyo birşeyler 8)
hakan79 dedi:genelde set çıkaracağım kilolara girerim zorlamayı sevmem geçen hafta moralim iyiyken 140 kg 9 tekrar bastım maximumlarını artık siz hesap edin karşılaştığım herkes bench de kaç bastığımı soruyor bu bu kadar önemli bir ölçütmüdür söyleyincede bizim bi arkadaş var diyorla rşöyle böyle bırakın bunları önemli olan hissetmek acayip yardımlarla ben neler basıldığını gördüm kendinizi kandırmayın
bomberman dedi:firat kardesben 200 naturel basilmaz demedim... zor olsada yapabilen vardir yeterince calistiktan sonra. bende senin anladiginin aksine inanmayanlari elestirmistim sen galiba beni yanlis anladin
bu arada ben
6-7 aydir gögüs calistiriyorum (ondan önce sinav falan cekmisligim vardi sadece). evde dumbell bench press olarak bos günümde 45 liklerle bir veya iki tekrar (güne göre degisiyor) basabiliyorum. yani 100 basmak o kadar zor degil. bunu anlatmak istedim. ha belki birisi cikar 3 aydir calisiyorum 60 kiloyum ve benchte 200 basiyorum der o zaman inanilmaz ama burda inanilmaz bir sey iddia eden olmadi. iddiada bulunan kisi kim nasil bir vücudu var genetigi nasil bilmeden sadece kendi o kadar basamiyor diye bu yalan söylüyor diye düsünenler var onu elestirdim sadece. sevgiler saygilar![]()