Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

ilk 7 ay göğüs 9 kg lık dambıllarla çalıştım. 2 aydır ağırlık arttırmaya başladım. geçen haftaya kadar 21 kg lık dambıllarla çalıştım. bu hafta bar aldım. bar dahil 47 kiloyu aldım, tabi bench sehpası yok, barı göbeğimden zıplattığım gibi başladım kaldırmaya, 12 li tekrarlar çıkıyor işte... sonra tekrar barı göbeğimin üzerine koyup, doğrulup, usulca yere bırakıyorum.

basmak var basmak var. agir basacam diye yanlis yunlus veyahut arkadasinizin hayvan gibi yardimiyla agirliklari kaldirmayin. gelismezsiniz,ego tatmini yaparsiniz

agir kaldirmayi marifet sanip, haraketi yarim yamalak yapmayin. bari 4-5 saniyede gogsunuze indirin, yercekimine dayanin,kaldirirken yavas yavas kaldirin, gogsunuzde ziplatmayin bari. tum haraket esnasinda memislerinizi sikarak haraketi yapin. ve son repten sonra bir rep olsen dahi kaldiramayacak hale gelin. anca oyle gelisirsiniz. birbirinizle *** yaristirmayin, yaristiran siska apacilere de gulun, haraketi dogru yapin. caninizi yerim aslan parcalari

Argo, kaba kelimeler kullanmak forum kurallarına aykırıdır!

Son düzenleyen: Moderatör:
agir kaldirmayi marifet sanip, haraketi yarim yamalak yapmayin. bari 4-5 saniyede gogsunuze indirin, yercekimine dayanin,kaldirirken yavas yavas kaldirin, gogsunuzde ziplatmayin bari. tum haraket esnasinda memislerinizi sikarak haraketi yapin. ve son repten sonra bir rep olsen dahi kaldiramayacak hale gelin. anca oyle gelisirsiniz. birbirinizle *** yaristirmayin, yaristiran siska apacilere de gulun, haraketi dogru yapin. caninizi yerim aslan parcalari

Argo, kaba kelimeler kullanmak forum kurallarına aykırıdır!

Canuck arkadaşımız inanmayanlar için yazdığım troll mesajıma istinaden sıska Apaçi diyerek sanırım beni kastetse de , doğru söyler. Press yaparken şekilden şekile giren, barı yarım indiren, boynunu sakatlayan çok adam gördüm. Press yaparken başınızı bench'ten kaldırmayın. İş boyun fıtığına kadar gider...
Hareketi yedire yedire icra edelim, vücudumuz iyice öğrendikten sonra gelişim için sınırlarımızı zorlayalım.
Biri 100 kg üstü basıyorum diyorsa da basıyordur. Düzenli çalışan birisi için önemli bir ağırlık değildir.

150 ile ısınıyorum 200le isole çalışıp 180 e droplayıp failure gidiyorum. (!)
(forumda 110 dan aşağı basan adam yok, profilinde 30 cm koluyla bide bizi yiyiyor)[DOUBLEPOST=1418203944][/DOUBLEPOST]
Yardimsiz 4 tekrar 115 kg rekorumdu gecen kis.68 kg v. Agirligi
uzerg , 115x4 yapıyorsanız maxınız 128-132 civarı olmalı. 130/bw(69)=1.84 -------> Amerikadaki çoğu powerlifterdan %90 ından iyi bir oran bu. hatta 1.8 elit bir orandır. rica etsem biz bftr üyeleriyle sırrınızı paylaşır mısınız? çok merak ediyorum o antremana hemen başlicam. ne yiyorsunuz? tavuğu haşlarken soğan atıyor musunuz. lütfen cevap yazın saygılar.

150 ile ısınıyorum 200le isole çalışıp 180 e droplayıp failure gidiyorum. (!)
(forumda 110 dan aşağı basan adam yok, profilinde 30 cm koluyla bide bizi yiyiyor)[DOUBLEPOST=1418203944][/DOUBLEPOST]
uzerg , 115x4 yapıyorsanız maxınız 128-132 civarı olmalı. 130/bw(69)=1.84 -------> Amerikadaki çoğu powerlifterdan %90 ından iyi bir oran bu. hatta 1.8 elit bir orandır. rica etsem biz bftr üyeleriyle sırrınızı paylaşır mısınız? çok merak ediyorum o antremana hemen başlicam. ne yiyorsunuz? tavuğu haşlarken soğan atıyor musunuz. lütfen cevap yazın saygılar.
Dalga gecmek icin uyelik alman takdire sayan... Haslanmis tavuga sogan atmayi tavsiye etmiyorum kendi tercihin ama forumda kafa bulmak icin degil kendini gelistirmek icin takilirsan belki faydasi dokunur...

herkes iddaasını videoyla kanıtlarsa ancak o zaman herkes tatmin olacak yoksa rakamlar çok uçuk :)
tabi böyle bir zorunluluk yok

Back
Yukarı