Bench Press Korkusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Teoman17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abilerim 15 yaşındayım 1. aydayım henüz son haftam bu hafta chest press 25 kg butterfly 15 kg dumbbell flyes 5 kg lık dumbbeller ile çalışıyorum. 1. ay bitince programıma bench press de eklicem ama korkuyorum 20 kg bar banna mı öyle geliyor cok agır gibi sanki hiç denemedim ama sakatlık cıkacak diye korkuyorum girmeye denemeye yardım istemeye cekiniyorum dalga geçerler diye (Salonda hoca da yok zaten )

Çekinme zannetmiyorum dalga geçen olacağını tabi o arada 40kg'lık dambıllarla kan ter dökerek bench yapanlardan uzak dur genelde asabi oluyorlar öyle adamlar :D dinlenme'de olan birinden yardım iste.

Yada çıkart barı yerinden al eline sonra uzan göğsünün üstünde koy sonra kaldırmayı dene kaldıramaz isen eline alıp kalk ayağa geri yerine koy.

Bu arada dambıllada yapabilirsin egzersizi,Salonda sana hareketin doğru formunu gösterecek biri olması iyi olurdu.

Kardesim cekinecek bir sey yok bosta yapsan 100kg da taksan yardim almaktan cekinme sahsen bana kim sorarsa sorsun bossam yardimci olurum herkes 0dan basladi bunu unutma

Back
Yukarı